Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Een open dag bezoeken is een goede manier om je te oriënteren. Je krijgt studie-informatie en kunt kennis maken met studenten en docenten.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere
  • Dit studiejaar organiseren we geen open dagen meer in Almere.
  • Wil je op de hoogte gehouden worden van onze open dagen voor volgend studiejaar? Meld je dan aan voor het seintje!

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
  • Dit studiejaar organiseren we geen open dagen meer in Dronten.
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van onze open dagen voor volgend studiejaar? Meld je dan aan voor het seintje!

Wageningen

Student jongen in klas 3

Eerstvolgende open dag op:

• Vrijdag 10 juni
  • Tijd: 16.30 - 19.30 uur
  • Op locatie: Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Tijdens onze open dag ontmoet je docenten en studenten en maak je o.a. kennis met het diverse studieaanbod door het volgen van interessante, interactieve voorlichtingen & presentaties.

Open dagen deeltijd

Ben je geĆÆnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.