AHW_Algemeen beeld 4

Over Aeres Hogeschool

Talent voor groei, dat is waar wij voor staan. Onze geschiedenis ligt in het agrarisch en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld, met natuurlijk talent voor duurzaam handelen.

We zijn onderdeel van Aeres Groep, een groene kennisinstelling die zich toelegt op onderwijs, onderzoek en diverse commerciële activiteiten.

Onze faculteiten

Aeres Hogeschool kent drie faculteiten: Almere, Dronten en Wageningen. We delen dezelfde visie en missie, maar hebben elk een eigen profiel en identiteit.

Almere: Food, Nature and Urban Green

Gebouw faculteit Almere

Wanneer er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, ontstaan er steeds meer vragen op het gebied van natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. De opleidingen en het onderzoek in Almere dragen bij aan een groene, gezonde stedelijke leefomgeving.

Ga naar faculteit Almere

Dronten: Ondernemen, bedrijf, dier & voedsel

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Onderzoek in Dronten gaat over ondernemerschap en duurzame bedrijfsontwikkelingen.

Ga naar faculteit Dronten

Wageningen: Leerkracht, vakkennis en professionele ontwikkeling

Aeres Hogeschool Wageningen

Hoe zorg je ervoor dat je al je kennis, talenten en potentieel benut? Bij Aeres Hogeschool Wageningen richt je je op het vergroten van de leerkracht van mensen en organisaties. Van (beroeps-)onderwijs tot professionele praktijk. Geïnspireerd door de natuur.

Ga naar faculteit Wageningen