AHW_Algemeen beeld 4

Over Aeres Hogeschool

Talent voor groei, dat is waar wij voor staan. Onze geschiedenis ligt in het agrarisch en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld, met natuurlijk talent voor duurzaam handelen.

We zijn onderdeel van Aeres Groep, een groene kennisinstelling die zich toelegt op onderwijs, onderzoek en diverse commerciële activiteiten.

Onze faculteiten

Aeres Hogeschool kent drie faculteiten: Almere, Dronten en Wageningen. We delen dezelfde visie en missie, maar hebben elk een eigen profiel en identiteit.

Food, Nature & Urban Green

Hoe houden we groeiende steden leefbaar? De opleidingen en het onderzoek in Almere dragen bij aan een groene, gezonde stedelijke leefomgeving.

Ga naar faculteit Almere

Ondernemen, bedrijf, dier & voedsel

Opleidingen in Dronten richten zich op de agribusiness in alle facetten. Onderzoek in Dronten gaat over ondernemerschap en duurzame bedrijfsontwikkelingen.

Ga naar faculteit Dronten

Educatieve faculteit

Aeres Hogeschool Wageningen

Wageningen is de educatieve faculteit. Opleidingen en onderzoek zijn gericht op duurzaam leren en ontwikkelen in beroepsonderwijs en bedrijf.

Ga naar faculteit Wageningen