Doorsnede boom
Elke faculteit heeft een eigen onderzoeksprogramma dat aansluit bij het onderwijs van de faculteit. Onze onderzoeksprogramma's zijn Gezond leven in de groene stad, Duurzaam ondernemen en Vergroot je leerkracht, over duurzaam leren en ontwikkelen.

Almere

Onderzoeksprogramma Gezond leven in de groene stad

Onderzoek binnen het onderzoeksprogramma Gezond leven in de groene stad gaat over de transitie naar een duurzame samenleving, over nieuwe businessmodellen rondom stadslandbouw en factoren die onze leefstijl en voeding beïnvloeden.

Dronten

Onderzoeksprogramma Duurzaam ondernemen

Onderzoek binnen het onderzoeksprogramma Duurzaam ondernemen gaat over duurzame manieren om voedsel te produceren, verantwoord ondernemerschap en duurzame bedrijfsontwikkelingen in de agrifood- en tuinbouwsectoren.

Wageningen

Onderzoeksprogramma vergroot je Leerkracht

Onderzoek binnen het onderzoeksprogramma Vergroot je leerkracht, over duurzaam leren en ontwikkelen gaat over het vergroten van de leer- en ontwikkelkracht van studenten, werkende professionals en de beroepspraktijk en om dat te verduurzamen. Het draagt bij aan het leven lang ontwikkelen van elke professional.