Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Open dagen Almere

• Op zaterdag 25 april organiseerden wij onze eerste online open dag. Hier kon je de sfeer proeven van onze hogeschool en voorlichtingsvideo's van onze studies bekijken. Heb je deze gemist? Geen zorgen, we hebben de video's nog even online laten staan op deze pagina zodat je ze nog op je gemak kunt bekijken. Wil je in contact komen met een van onze studenten of docenten? Mail dan naar info.hogeschool@aeres.nl, dan nemen wij contact met je op!

Aeres Hogeschool Almere
Faculteit Almere

Open dagen Dronten

• Op vrijdag 24 april organiseerden wij onze eerste online open dag. Hier kon je de sfeer proeven van onze hogeschool en voorlichtingsvideo's van onze studies bekijken. Heb je deze gemist? Geen zorgen, we hebben de video's nog even online laten staan op deze pagina zodat je ze nog op je gemak kunt bekijken. Wil je in contact komen met een van onze studenten of docenten? Mail dan naar info.hogeschool@aeres.nl, dan nemen wij contact met je op!

Aeres Hogeschool Dronten
Faculteit Dronten

Open dagen Wageningen

• Heb je de online open dag gemist? Geen zorgen: op deze pagina kun je alle voorlichtingsvideo's terugkijken!

Aeres Hogeschool Wageningen buitenkant vlaggen

Faculteit Wageningen

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.