Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Twijfel je tussen verschillende studies of vind je het gewoon lastig om te kiezen? Meld je dan aan voor een Meeloopdag; de perfecte manier om écht te ervaren hoe het is om bij ons te studeren. Tijdens een Meeloopdag ga je de hele dag op pad met één van onze studenten. Je neemt een kijkje in de lessen en beleeft de dag alsof je zelf al student bent bij ons. Hierdoor krijg je een goed beeld van de studie waar jij interesse in hebt en van onze hogeschool. Zo kun jij makkelijker de knoop doorhakken.

Omdat onze studenten de school en de studies het beste kennen, organiseren zij de meeloopdagen. Dat betekent ook dat het niet altijd mogelijk is om een dagje mee te lopen, onze studenten hebben immers ook tentamens en vakanties. In verband met het naderende einde van dit studiejaar en de zomervakantie die al in zicht is, is het op dit moment niet meer mogelijk om je aan te melden voor een meeloopdag. 

Dit studiejaar organiseren we geen meeloopdagen meer. Meelopen is weer mogelijk vanaf na de zomer. Wil je een seintje krijgen wanneer het weer mogelijk is om je aan te melden voor een Meeloopdag? Laat dan hieronder je gegevens achter en we sturen je een e-mail zodra aanmelden weer mogelijk is.