Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Proef de sfeer en loop een lesje mee

De beste manier om te weten hoe het is om bij Aeres Hogeschool te studeren, is om langs te komen en sfeer te proeven. We bieden eindexamenkandidaten daarom graag de mogelijkheid om een les bij te wonen op één van onze locaties. Vanwege corona lukt dat nu helaas nog niet. We hopen dat dit spoedig na de lockdown te realiseren is. Gaat dit te lang duren? Dan bedenken we een andere optie.

Wil jij meelopen bij Aeres Hogeschool in Almere, Dronten of Wageningen en zit je in je eindexamenjaar van havo, vwo of mbo? Vul dan het formulier in. We nodigen je vervolgens uit voor een meeloopdag zodra het weer mogelijk is. Samen bespreken we graag de mogelijkheden.

Als je nog niet in een eindexamenjaar zit, ben je van harte welkom op onze online open dagen! Ook daar is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met docenten, proeflessen bij te wonen en heel veel te weten te komen over studeren bij Aeres Hogeschool. Ben je benieuwd naar andere voorlichtingsactiviteiten die wij organiseren, zoals online proeflessen en Meet & Greets? Bekijk ze hier voor Almere, Dronten of Wageningen