Minor Intercultural Communication

Open dagen deeltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Op een open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder voor de eerstvolgende open dagen.

Wageningen

Student werkt achter laptop

Eerstvolgende open dag op:

• Vrijdag 28 januari
  • Tijd: middag / avond
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Binnenkort vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Als je jouw e-mailadres achter laat, geven we je een seintje als het zover is.

Dronten

Deeltijd studeren bij Aeres Hogeschool Dronten

Eerstvolgende open avond op:

• Dinsdag 8 februari
  • Tijd: 19.15 - 21.30 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten

Tijdens de open avond kun verschillende voorlichtingen volgen waarin docenten vertellen wat onze studies inhouden, welke kanten je na het behalen van je diploma op kunt en kun je al je vragen stellen.

Volgende open dagen Wageningen

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Binnenkort kun je je aanmelden voor deze open dag.

• Voor: geïnteresseerden in de master Leren en Innoveren
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen
    • Voor: geïnteresseerden in de master Leren en Innoveren
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Volgende open dagen Dronten

• Tijd: Van 19.15 – 21.30 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Open dagen voltijd

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle voltijd open dagen.