Associate degree deeltijd opleiding Agrotechniek en management Aeres Hogeschool Dronten

Agrotechniek & Management

CROHO: Bedrijfskunde en Agribusiness (80028)
?
Ik zoek
Deeltijdopleiding
Niveau opleiding
Associate degree
Locatie
Dronten
Duur
2 jaar
Introductie

De studie

GPS, robotica, precisielandbouw en datamanagement zijn niet meer weg te denken uit de mechanisatie-, loonwerk- en grondverzetsector. Fabrikanten en importeurs van trekkers, werktuigen en machines zetten in op een professionaliseringsslag bij dealerbedrijven. Ben je werkzaam in de agrotechniek en heb je de ambitie om door te groeien tot bijvoorbeeld vertegenwoordiger, accountmanager of marketingspecialist? Het kan met de studie Associate degree Agrotechniek & management.

Toelatingseisen

Zo word je toegelaten

 • Werkervaring

  Je wordt toegelaten tot deze deeltijdstudie als je minimaal twee jaar werkervaring hebt (mbo+ niveau) na je afgeronde opleiding op mbo-niveau 4, havo of vwo. Het is belangrijk dat je beschikt over de gevraagde werkervaring. Stages rekenen we niet als werkervaring. Ook moet je een relevante werkomgeving hebben om je opdrachten uit te voeren.

 • Heb je vragen over de toelating?

  Neem dan contact op met instroomcoördinator Jeannette Wolters via 088 - 020 5965 of j.wolters@aeres.nl.

Kenmerken
Praktische vragen

Hoe zit het met...

 • Studiebelasting

  Dit is een deeltijdstudie van twee jaar. Tijdens deze twee jaar heb je één lesmiddag en -avond per week. De studiebelasting is ongeveer 20 uur per week.

 • Inschrijven

  Inschrijven voor een deeltijdstudie gaat via Studielink. Via deze link word je doorgestuurd naar de betreffende Studielinkpagina waar je met jouw DigiD kunt inloggen. Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen vanuit Studielink, vragen we via een aanmeldformulier een aantal aanvullende gegevens, zoals kopie diploma, cijferlijst en werkervaring (cv). Om in september te kunnen starten, dient de gehele inschrijfprocedure vóór 31 augustus te zijn doorlopen.

Studie in beeld

Dit beleven onze studenten

Agrotechniek Aeres Hogeschool Dronten
Deeltijd studenten bij Aeres Hogeschool
Agrotechniek Aeres Hogeschool Dronten
Studie inhoud

Dit leer je tijdens je studie

Jaar 1

Je leert meer over managementvaardigheden, integrale bedrijfskunde, elektronica & precisielandbouw en smart farming. 

Jaar 2

In het tweede jaar verdiep je je onder andere in de vakken kwaliteitsmanagement, bedrijfseconomie, besturingstechniek, logistiek en schrijf je een Associate degree afstudeerwerkstuk.

Je toekomst

Wat je kunt na je studie

 • Baankansen

  Als afgestudeerde van de Associate degree Agrotechniek & management kun je met meer overzicht en zelfvertrouwen jouw taken uitvoeren. Hierdoor kun je complexere projecten leiden dan voorheen, of doorgroeien naar een hogere functie. Voorbeelden zijn:

  • Bedrijfsleider
  • Medewerker marketing
  • Marketingspecialist
  • Vertegenwoordiger/accountmanager
 • Doorstromen

  Na het behalen van je Ad diploma kun je doorstromen in de deeltijdbachelor Bedrijfskunde & Agribusiness.