Interessegebied

Niveau

Vorm

Faculteit

60 Gevonden opleidingen Reset filters

Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Dier- en Veehouderij

Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of hogerop komen? Is ondernemen in de dier- en veehouderijsector jouw passie en wil je meer leren over agrarisch ondernemen? Wil of kun jij geen 4 jarige hbo-opleiding volgen? Dan is de tweejarige voltijdstudie Agrarisch ondernemerschap een goede keuze.

Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Dier- en Veehouderij

Zie jij jouw toekomst in de dier- en veehouderijsector? Wil je alles leren over zelfstandig ondernemen, het belang van innovatie en goed vakmanschap op veehouderijgebied? Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of zelf een agrarisch bedrijf starten? Dan is de hbo-studie Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij wat voor jou!

Bedrijfskunde & agribusiness

Dronten, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wilt u als bedrijfskundige aan het werk? Hebt u nog niet het gevraagde kennisniveau of wilt u doorstromen naar een hogere functie? Tijdens een deeltijdstudie Bedrijfskunde verdiept u zich in bedrijfskundige vraagstukken en de organisatie en marktomgeving van bedrijven.

Bedrijfskunde & agrifoodbusiness

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Ben jij die creatieve ondernemer die ze in het bedrijfsleven zoeken? Wil je weten hoe je een bedrijf runt, met personeel en cijfers omgaat en bedrijven tot verandering aanzet? Kies dan voor de hbo-studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness.

Dier- en veehouderij

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Dier en Veehouderij

Droom jij van een beroep waarbij je kunt ondernemen en innoveren in de agrarische sector? Wil jij weten hoe je de gezondheidsstatus op een melkveebedrijf verbetert of een analyse maakt van kengetallen op een veehouderijbedrijf? Combineer dan jouw interesse voor veehouderij bij de hbo-studie Dier- en veehouderij.

Dier- en veehouderij

Dronten, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Dier en Veehouderij

De deeltijdstudie Dier- en veehouderij is bedoeld voor mensen met praktijkervaring die willen doorgroeien en zich verder willen ontwikkelen.

Docent en kennismanager Agrotechniek

Wageningen, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Educatie & kennismanagement groene sector

Het land bewerken met een landbouwmachine of de grond voeden met bemesters. Technieken die jou boeien. In deze studie leer je de technische kant van de agrarische sector en je leert anderen te interesseren voor jouw vakgebied door jouw kennis te delen. Na je studie kun je aan de slag als docent, praktijkopleider of adviseur.

Docent en kennismanager Bloemsierkunst

Wageningen, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Educatie & kennismanagement groene sector

U bent al werkzaam in de bloemsierkunst, als stylist of ondernemer. Nu bent u toe aan de volgende uitdaging, bijvoorbeeld een carrière in het onderwijs. Deze lerarenopleiding biedt u de kans om uw vakkennis te leren delen met toekomstige professionals.

Master Agribusiness Development

Dronten, Master, Voltijd, 1 jaar

Have you just finished your bachelor degree and are you looking for an international Master? Can you act local and think global? The Master Agribusiness Development will make sure you have first-hand knowledge of change processes in a business context.

Master Leren en Innoveren

Wageningen, Master, Deeltijd, 2 jaar, Leren en Innoveren

De master Leren en Innoveren leidt je op tot een onderzoekende innovator van leren. Een professional die het maximale uit zijn innovatie-ambitie, het eigen leren en de organisatie weet te halen.