Interessegebied

Niveau

Vorm

Faculteit

61 Gevonden opleidingen Reset filters

Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Dier- en Veehouderij

Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of hogerop komen? Is ondernemen in de dier- en veehouderijsector jouw passie en wil je meer leren over agrarisch ondernemen? Wil of kun jij geen 4 jarige hbo-opleiding volgen? Dan is de tweejarige voltijdstudie Agrarisch ondernemerschap een goede keuze.

Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Dier- en Veehouderij

Zie jij jouw toekomst in de dier- en veehouderijsector? Wil je alles leren over zelfstandig ondernemen, het belang van innovatie en goed vakmanschap op veehouderijgebied? Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of zelf een agrarisch bedrijf starten? Dan is de hbo-studie Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij wat voor jou!

Agrarisch ondernemerschap Tuin- en akkerbouw

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Tuin en Akkerbouw

Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of hogerop komen? Is ondernemen in de tuin- of akkerbouwsector jouw passie en wil je meer leren over agrarisch ondernemen? Wil of kun jij geen 4 jarige hbo-studie volgen? Dan is de tweejarige voltijdstudie Agrarisch ondernemerschap Tuin- en akkerbouw een goede keuze voor jou.

Agrarisch ondernemerschap Tuin- en akkerbouw

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Tuin en Akkerbouw

Zie jij jouw toekomst in de tuinbouw- of akkerbouwsector? Wil je alles leren over thema’s als: teelt, gewasgezondheid, bodem, precisielandbouw en financieel management? En wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of zelf een agrarisch bedrijf starten? Jij hebt dan veel kennis en vaardigheden nodig om succesvol te worden. Kies daarom voor de hbo-studie Agrarisch ondernemerschap Tuin- en akkerbouw.

Agrotechniek & management

Dronten, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Ben je al werkzaam binnen de mechanisatiebranche en wil of kun jij daardoor geen 4 jarige hbo-opleiding volgen maar wil je wel doorstuderen? Dan is de tweejarige deeltijdstudie Agrotechniek & management een goede keuze!

Agrotechniek & management

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Als precisielandbouw en nieuwe technieken & ontwikkelingen jou interesseren, dan past de hbo-studie Agrotechniek & management goed bij jou!

Bedrijfskunde & agribusiness

Dronten, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wilt u als bedrijfskundige aan het werk? Hebt u nog niet het gevraagde kennisniveau of wilt u doorstromen naar een hogere functie? Tijdens een deeltijdstudie Bedrijfskunde verdiept u zich in bedrijfskundige vraagstukken en de organisatie en marktomgeving van bedrijven.

Bedrijfskunde & agrifoodbusiness

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Ben jij die creatieve ondernemer die ze in het bedrijfsleven zoeken? Wil je weten hoe je een bedrijf runt, met personeel en cijfers omgaat en bedrijven tot verandering aanzet? Kies dan voor deze 2-jarige hbo-studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness.

Bedrijfskunde & agrifoodbusiness

Dronten, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Ben jij die creatieve ondernemer die ze in het bedrijfsleven zoeken? Wil je weten hoe je een bedrijf runt, met personeel en cijfers omgaat en bedrijven tot verandering aanzet? Kies dan voor de hbo-studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness.

Biologie voeding & gezondheid

Almere, Bachelor, Voltijd, 4 jaar, Toegepaste Biologie

Ben jij bewust bezig met voeding en gezondheid? Wil je in de toekomst mensen adviseren en coachen over lifestyle en gezondheid? En het gaat om meer: omgeving en gedrag spelen een belangrijke rol. Als je kiest voor de hbo-studie Biologie, voeding & gezondheid leer je over het lichamelijk en geestelijk gezond houden van de mens.