Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Dit studiejaar organiseren we online open dagen. Op een online open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder op welke datum jouw faculteit een online open dag organiseert en meld je snel aan!

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere
  • Open dag op 22 april 2021 voor geïnteresseerden die willen starten met een studie in september 2021
  • Volg een voorlichting per studie en ga op speeddate!

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
  • Volg een algemene voorlichting per studie en ga op speeddate!

Wageningen

Student jongen in klas 3
  • Online open dag op 28 mei 2021
  • Live online programma van 16.00 - 19.00 uur  met o.a. chatten met docenten en studenten

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.