Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Dit studiejaar organiseren we geen open dagen meer en de data voor volgend studiejaar zijn helaas nog niet bekend. Je kunt je hieronder inschrijven voor een seintje, dan houden we je op de hoogte over de open dagen van volgend jaar!

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere
  • Dit studiejaar organiseren we geen (online) open dagen meer
  • Wil je op de hoogte gehouden worden van onze open dagen voor volgend studiejaar? Meld je dan aan voor het seintje!

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Wageningen

Student jongen in klas 3

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.