Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Een open dag bezoeken is een goede manier om je te oriënteren. Je krijgt studie-informatie en kunt kennis maken met studenten en docenten.

Online? Of toch op locatie? Dit studiejaar steken we de open dag per faculteit anders in, kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

• Zaterdag 27 november
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Aanmelding = vol! Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze open dag. Maar niet getreurd, we organiseren nog meer open dagen! Kijk hieronder voor een overzicht:

Wageningen

Student jongen in klas 3

• Vrijdag 28 januari
  • Tijd: middag / avond
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Binnenkort vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Als je jouw e-mailadres achter laat, geven we je een seintje als het zover is.

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere

• Donderdag 3 februari
  • Tijd: 16.00 - 19.00 uur
  • Vorm: online of fysiek

Door de wisselende Corona-maatregelen kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of deze open dag online of fysiek zal plaatsvinden. Wat we wél weten is dat we druk zijn met de voorbereidingen en je je binnenkort kunt aanmelden! Tot die tijd kun je je opgeven voor een seintje, zodat je bericht krijgt zodra je je kunt aanmelden.

Volgende open dagen Dronten

• Tijd: Van 13.00 – 16.45 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Meld je aan voor een seintje!

• Tijd: Van 13.00 – 16.45 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Volgende open dagen Wageningen

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Binnenkort kun je je aanmelden voor deze open dag.

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Volgende open dagen Almere

• Tijd: Van 10.00 - 14.00 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Almere | Arboretum West 98, 1325 WB Almere
    • Tijd: Van 16.00 - 19.00 uur
    • Vorm: Online

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.