Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Een open dag bezoeken is een goede manier om je te oriƫnteren. Je krijgt studie-informatie en kunt kennis maken met studenten en docenten.

Online? Of toch op locatie? Dit studiejaar steken we de open dag per faculteit anders in, kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Eerstvolgende open dag Almere

Student Aeres Hogeschool Almere

Donderdag 14 oktober

• Van 16.00 - 19.00 uur
  • Online
  • Maak een praatje met docenten en studenten, volg online lessen, woon presentaties bij

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
  • Binnenkort kun je je weer aanmelden voor een open dag in Dronten!
  • Wil je op de hoogte worden gehouden als aanmelden voor een open dag weer mogelijk is? Meld je dan aan voor het seintje!

Wageningen

Student jongen in klas 3
  • Binnenkort kun je je weer aanmelden voor een open dag in Wageningen!

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.