Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Dit studiejaar organiseren we online open dagen. Op een online open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder op welke datum jouw faculteit een online open dag organiseert en meld je snel aan!

Wageningen

Student jongen in klas 3
  • Online open dag op 22 januari 2021
  • Je kunt de hele dag de online open dag bezoeken en video's bekijken
  • Online programma van 16.00 - 20.00 uur, met o.a. chatten met docenten en studenten

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
  • Online open dag op 6 februari 2021
  • Je kunt de hele dag de online open dag bezoeken en video's bekijken
  • Online programma van 10.00 - 15.00 uur, met o.a. chatten met docenten en studenten

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere
  • Online open dag op 11 februari 2021

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.