Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Een open dag bezoeken is een goede manier om je te oriënteren. Je krijgt studie-informatie en kunt kennis maken met studenten en docenten.

Online? Of toch op locatie? Dit studiejaar steken we de open dag per faculteit anders in, kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Wageningen

Student jongen in klas 3

• Vrijdag 28 januari
  • Tijd: 13.45 - 17.00 uur
  • Vorm: online of fysiek

Door de wisselende Corona maatregelen is het nog onzeker of de open dag dit keer online of fysiek georganiseerd wordt. Meld je hieronder alvast aan voor de open dag en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere

• Donderdag 3 februari
  • Tijd: 15.00 - 19.30 uur
  • Vorm: Op locatie

Tijdens een open dag kun je praten met docenten en studenten, live voorlichtingen en proeflessen bijwonen.

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

• Vrijdag 11 februari
  • Tijd: 12.00 - 16.00 uur
  • Vorm: Op locatie

Tijdens een open dag op locatie kun je onder andere voorlichtingen volgen, mee op rondleiding langs onze praktijkfaciliteiten en al je vragen stellen aan docenten en studenten.

Volgende open dagen Wageningen

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Volgende open dagen Almere

• Tijd: Van 10.00 - 14.00 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Almere | Arboretum West 98, 1325 WB Almere
    • Tijd: Van 16.00 - 19.00 uur
    • Vorm: Online

Volgende open dagen Dronten

• Tijd: Van 10.00 - 17.00 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.