Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Dit studiejaar organiseren we online open dagen. Op een online open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder op welke datum jouw faculteit een online open dag organiseert en meld je snel aan!

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
  • Online open dag op 13 maart 2021
  • Live online programma van 10.00 - 15.00 uur met o.a. chatten met docenten en studenten

Wageningen

Student jongen in klas 3
  • Online open dag op 20 maart 2021
  • Live online programma van 10.00 - 14.00 uur  met o.a. chatten met docenten en studenten

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere
  • Online open dag op 27 maart 2021

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.