Aeres Hogeschool Almere

Open dagen voltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Een open dag bezoeken is een goede manier om je te oriënteren. Je krijgt studie-informatie en kunt kennis maken met studenten en docenten.

Online? Of toch op locatie? Dit studiejaar steken we de open dag per faculteit anders in, kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

• Zaterdag 30 oktober
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Tijdens deze open dag ligt de nadruk op individuele aandacht voor jou en jouw studiekeuze. Daarom schrijf je je in voor een tijdsslot en mag je maximaal 2 introducees meenemen. Lees hier meer over de opzet van deze open dag.

Let op: in verband met de tijdssloten is er plek voor max. 350 personen. Is de inschrijving vol? Dan kun je je inschrijven voor de reservelijst. Je hoort uiterlijk 28 oktober per mail of je nog deel kunt nemen op 30 oktober of niet.

Wageningen

Student jongen in klas 3

• Zaterdag 13 november
  • Tijd: 10.00 – 14.00 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Er staat een bomvol programma voor je klaar: diverse docenten en studenten vertellen je graag de laatste ins&outs over de verschillende opleidingen welke Aeres Hogeschool Wageningen te bieden heeft, je kunt deelnemen aan inspirerende workshops en professionals uit het werkveld beantwoorden graag al jouw vragen! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor de open dag!

Almere

Student Aeres Hogeschool Almere

• Zaterdag 20 november
  • Tijd: 10.00 - 14.00 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Almere | Arboretum West 98, 1325 WB Almere

Onze open dag op locatie draait het om beleven. Er is zoveel te zien en te doen op onze hogeschool! Er zijn live voorlichtingen en proeflessen, rondleidingen door ons duurzame en groene gebouw en natuurlijk kun je in gesprek met studenten en docenten.

Volgende open dagen Dronten

• Tijd: Van 10.00 – 17.00 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten
    • Tijd: Van 13.00 – 16.45 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten
    • Tijd: Van 13.00 – 16.45 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Volgende open dagen Wageningen

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Binnenkort kun je je aanmelden voor deze open dag

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Volgende open dagen Almere

• Tijd: Van 16.00 - 19.00 uur
    • Vorm: Online

Binnenkort kun je je aanmelden voor deze open dag

• Tijd: Van 10.00 - 14.00 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Almere | Arboretum West 98, 1325 WB Almere
    • Tijd: Van 16.00 - 19.00 uur
    • Vorm: Online

Open dagen deeltijd

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle deeltijd open dagen en avonden.