circular awards winnaar nieuwbouw

Nieuw pand Aeres Hogeschool Almere

Groene Long

Sinds september 2021 hebben wij een prachtig nieuw schoolgebouw. Dit gebouw kreeg direct al de bijnaam ‘Groene Long’. Door het open ontwerp en de integratie van groen in en om het gebouw is het een gezonde en inspirerende leeromgeving voor onze studenten. Letterlijk de groenste hogeschool van Nederland!

Bekijk de sfeerimpressie van het nieuwe gebouw:

De Groene Long bevindt zich op het terrein waar van april tot en met oktober 2022 de Floriade plaatsvindt. Ons nieuwe hogeschoolgebouw is onderdeel van de campus in samenwerking met Flevo Campus; een fysieke plek waar onderwijs, onderzoek en wetenschap samenkomen. Niet alleen voor studenten en onderzoekers, maar ook voor inwoners van Almere en daarbuiten om kennis te maken met en mee te denken over het stedelijk leven van de toekomt. Samen laten wij de stad leven.

Nieuwbouw updates

“Ik ben zó trots op ons nieuwe gebouw. Het mooiste is dat we het in samenspraak met onze eigen medewerkers en studenten ontworpen hebben.”

Wil Bekkering, directeur Aeres Hogeschool Almere

Wil Bekkering

Contact

• Ons adres is: Arboretum West 98, 1325 WB Almere. Wil je ons bezoeken? Bekijk dan deze pagina voor informatie over de bereikbaarheid.
  • Meer informatie over (studeren bij) Aeres Hogeschool Almere vind je op onze website.
  • Voor meer informatie en vragen over de Floriade 2022 kun je terecht op de website van de Floriade.