Minor Intercultural Communication

Open dagen deeltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Dit voorjaar organiseren we online open dagen voor onze deeltijdopleidingen. Op een online open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder op welke datum jouw faculteit een online open dag aanbiedt.

Wageningen

Student werkt achter laptop
  • Online open dag op 28 mei 2021
  • Live online programma van 16.00 - 19.00 uur, met o.a. chatten met docenten en studenten

Dronten

Deeltijd studeren bij Aeres Hogeschool Dronten
  • (Online) open avond op 8 juni 2021
  • Omdat we niet weten hoe de Corona-maatregelen zich zullen ontwikkelen, kunnen we nog niet zeggen of deze avond online of fysiek zal plaatsvinden. Maar je kunt je wel vast aanmelden!

Open dagen voltijd

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle voltijd open dagen.