Minor Intercultural Communication

Open dagen deeltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Op een open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder voor de eerstvolgende open dagen.

Dronten

Deeltijd studeren bij Aeres Hogeschool Dronten

Eerstvolgende open avond op:

• Dinsdag 8 februari
  • Tijd: 19.15 - 21.30 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten

Tijdens de open avond kun verschillende voorlichtingen volgen waarin docenten vertellen wat onze studies inhouden, welke kanten je na het behalen van je diploma op kunt en kun je al je vragen stellen.

Wageningen

Student werkt achter laptop

Eerstvolgende open dag op:

• Zaterdag 13 november
  • Tijd: 10.00 - 15.00 uur
  • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Er staat een bomvol programma voor je klaar: diverse docenten en studenten vertellen je graag de laatste ins&outs over de verschillende opleidingen welke Aeres Hogeschool Wageningen te bieden heeft, je kunt deelnemen aan inspirerende workshops en professionals uit het werkveld beantwoorden graag al jouw vragen! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in voor de open dag!

Volgende open dagen Dronten

• Tijd: Van 19.15 – 21.30 uur
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Dronten | De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Volgende open dagen Wageningen

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Binnenkort kun je je aanmelden voor deze open dag

• Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen
    • Voor: geïnteresseerden in de master Leren en Innoveren
    • Voor: geïnteresseerden in de master Leren en Innoveren
    • Op locatie: Aeres Hogeschool Wageningen | Mansholtlaan 18, 6708 PA Wageningen

Open dagen voltijd

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle voltijd open dagen.