Minor Intercultural Communication

Open dagen deeltijdopleidingen

Ben je benieuwd naar Aeres Hogeschool? Dit voorjaar organiseren we online open dagen voor onze deeltijdopleidingen. Op een online open dag kun je studievoorlichtingen volgen, een virtueel kijkje nemen in onze gebouwen en op bepaalde tijden chatten met studenten en docenten. Kijk hieronder op welke datum jouw faculteit een online open dag aanbiedt.

Dronten

Deeltijd studeren bij Aeres Hogeschool Dronten
  • Open avond op 24 augustus 2021
  • We gaan er vanuit dat de open avond op locatie in Dronten zal plaatsvinden. Mocht dit door de Corona-maatregelen toch niet kunnen, schakelen we over naar een online open avond. Hierover ontvang je t.z.t. bericht.

Wageningen

Student werkt achter laptop
  • Dit studiejaar organiseren we geen (online) open dagen meer
  • Wil je op de hoogte gehouden worden van onze open dagen voor volgend studiejaar? Meld je dan aan voor het seintje!

Open dagen voltijd

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding? Bekijk het overzicht van alle voltijd open dagen.