Studente

Voltijdopleidingen

Zoek jij een groene of educatieve hbo-opleiding? Dan is een voltijdstudie bij Aeres Hogeschool iets voor jou. Wij bieden Associate degree-, bachelor- en masteropleidingen op de locaties Almere, Dronten en Wageningen.

Over voltijdopleidingen

Werken en leren

Haal meer uit je carrière en kies voor een deeltijdopleiding of cursus bij Aeres Hogeschool. De faculteiten Dronten en Wageningen bieden deeltijdonderwijs binnen de domeinen agrarisch, educatief en consumptief.

Studeren in deeltijd

Onderzoek

Onze lectoren, docent-onderzoekers en studenten voeren samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheden praktijkgericht onderzoek uit. Daarmee versterken we de praktijk van ons onderwijs én het werkveld.

Onderzoek bij Aeres Hogeschool

Vind de opleiding die bij jou past

Onze locaties

Locaties_AeresHogeschool_800x600

Onze hogeschool heeft drie faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen. Elke faculteit heeft zijn eigen identiteit en focus en daar zijn we trots op!

Contactgegevens locaties

Talent voor groei

AHW_Algemeen beeld 4

Wij leiden toekomstgerichte en innovatieve natuurtalenten op, die in staat zijn verantwoorde beslisssingen te nemen en een oog voor duurzame ontwikkeling hebben.

Meer over Aeres Hogeschool

Mét bedrijven en instellingen

Natuur_avondzon

Bij Aeres Hogeschool vinden we een goede binding met het werkveld essentieel. Daarom werken we graag op alle niveaus intensief samen met bedrijven en instellingen.

Bekijk de mogelijkheden

Topopleidingen

De studie European Food Business van Aeres Hogeschool Almere én de studie Tuin- en akkerbouw van Aeres Hogeschool Dronten krijgen in de Keuzegids hbo het predicaat topopleiding. Zowel huidige studenten als alumni zijn zeer te spreken over de opleidingen.

In totaal heeft Aeres Hogeschool dan drie topopleidingen in huis. De master Leren en Innoveren van Aeres Hogeschool Wageningen is al vijf jaar op rij een topopleiding.