Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Je hebt je via Studielink aangemeld voor één van de Nederlandstalige voltijdopleidingen van Aeres Hogeschool in Almere of Dronten. Binnen twee weken zullen we je voorlopige aanvraag via een e-mail bevestigen en ontvang je het voorlopige besluit van de instroomcoördinator m.b.t. je toelating.

Daarna zijn er nog een aantal zaken die je zelf moet afronden:

  • Eerst ontvang je via e-mail inloggegevens voor Osiris-aanmelding. Op deze site moet je nog gegevens invullen. Pas wanneer je dat gedaan hebt kunnen we je aanmelding in behandeling nemen. Het kan zijn dat mails in je spambox terecht komen.
  • Indien gewenst ontvang je een advies n.a.v. de ingevulde Studiekeuzecheck (SKC).
  • Vanaf 1 juni krijg je via Studielink bericht over je collegegeld. Dit collegegeld moet je via een digitale machtiging in Studielink voldoen. We raden je sterk aan om dit te doen via je eigen bankrekening. Eventueel is er een mogelijkheid om het via een derde te doen.
  • Als je ook je vooropleiding hebt behaald dan schrijven wij je in voor de opleiding.
  • Je ontvangt een mail met inloggegeven voor ons student informatie systeem (Osiris-student) om een pasfoto te uploaden. Zorg dat dit een goede pasfoto is die aan de richtlijnen voor een officiële pasfoto voldoet. Deze foto hebben we nodig voor de klassenlijsten en om een studentenpas voor je te kunnen aanmaken. Zonder deze studentenpas kun je geen toetsen maken.
  • Op de website van Aeres Hogeschool vind je alle informatie die je nodig hebt voor de start van de opleiding, introductie en over huisvesting (in Dronten). In de mail met het besluit over je voorlopige toelating wordt je studentnummer vermeld. Die mail heb je nodig voor aanvraag van huisvesting. Bewaar deze mail goed!

Vragen?

E-mail: