Aeres Hogeschool Wageningen

Vakantiesluiting

Vakantiesluiting Aeres Hogeschool Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen is vanwege de zomervakantie gesloten van donderdag 22 juli t/m zondag 22 augustus a.s.

Interesse om nog te starten?

Wanneer je interesse hebt om met een nieuwe opleiding bij ons te starten in studiejaar 2021-2022 (a.s. september) en je hebt je nog niet aangemeld, lees dan hier direct onder wat je alvast tijdens onze zomersluiting kan doen.

Let op:

  • de werkwijze voor Bachelors/Associate degrees en de Masteropleiding is verschillend
  • de opleiding Ad Praktijkopleider Bushcraft is op dit moment vol. Nieuwe aanmeldingen plaatsen we op een wachtlijst.

Bachelors/Associate degrees

Studiekeuzegesprek

Een studiekeuzegesprek is een voorwaarde om te kunnen starten in één van onze opleidingen. Het is een persoonlijk gesprek, waarin o.a. je toelaatbaarheid, het studietraject en de studiebelasting worden besproken. Heb je nog niet zo’n gesprek gehad, en wil je in september starten, dan moet dat gesprek zo snel mogelijk plaatsvinden.

Je kan een gesprek aanvragen via deze pagina’s op de website:

De studiekeuzegesprekken worden gevoerd in de week direct na de vakantie. Op maandag 23 augustus maken we de planning en je hoort dan z.s.m. wanneer jouw gesprek plaatsvindt in diezelfde week. 

Aanmelden in Studielink

Om het aanmeldproces te versnellen, kun je alvast in Studielink je aanmelden voor de opleiding van je keuze. Dan hebben we alvast al jouw gegevens. Ook wanneer het nog niet duidelijk is óf je wilt gaan starten en óf je wel toelaatbaar bent, is aanmelden in Studielink toch een goed idee. Het verplicht je tot niets, je kunt je altijd uitschrijven voor 1 september a.s. mocht het toch niet doorgaan.

Meer informatie vind je hier:

Voltijdstudie?

Wil je nog starten in een voltijdstudie? Dan is het alvast goed om te weten dat we starten vanaf maandag 30 augustus, met een introductieweek.

Masteropleiding

Aanmelden voor de Masteropleiding Leren en Innoveren (start studiejaar 2021-2022) is in overleg nog mogelijk. Wanneer je interesse hebt, stuur dan een mail naar Opleidingsmanager Lia Spreeuwenberg (l.spreeuwenberg@aeres.nl). Lia neemt dan na de zomersluiting (vanaf maandag 23 augustus) contact met je op.

Goed om te weten:

  • je dient te voldoen aan de toelatingseisen, check ze op de opleidingspagina
  • na de intakeprocedure valt het definitieve besluit of je toelaatbaar bent (uiterlijk half september)
  • startdagen van de opleiding vinden plaats op op 26 en 27 augustus
  • het eerste onderwijsweekend van de opleiding vindt plaats op 3 en 4 september