Paardencoaching

Symposium Welzijn Coach- en Therapiepaarden

Dat paarden veel voor mensen kunnen betekenen is inmiddels bekend. Zowel mentaal als fysiek hebben mensen baat bij de interactie met paarden in coach- of therapiesessies. Maar wat vindt het paard daar eigenlijk zelf van? 

Gedurende twee jaar heeft het lectoraat Human Animal Interactions hier onderzoek naar gedaan. De resultaten van het onderzoek zullen op een symposium in Dronten op 6 april 2024 gedeeld worden met het werkveld.  

De dag heeft een afwisselend programma met zowel lezingen als workshops en zal plaatsvinden in het prachtige Hippisch Centrum Flevodrome in Dronten.

Het definitieve programma en dagaanmelding volgen begin 2024.  Wil je zeker weten dat je de inschrijving niet mist, meld je dan nu vast aan voor de Save the Date zodat we je op tijd kunnen berichten. 

Ja, ik meld mij aan voor een seintje

Bovenstaande gegevens vragen we om je te kunnen informeren over de activiteit waarvoor je je aanmeldt. Mogen we je ook op de hoogte houden over activiteiten die daarop aansluiten? Je kunt je op ieder moment afmelden voor onze mails.

Aeres Hogeschool hecht veel waarde aan jouw privacy. In onze privacyverklaring kan je lezen hoe wij hiermee omgaan.