Gebouw Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen

Kom studeren op Aeres Hogeschool Wageningen

Wageningen is een wereldstad in zakformaat. Een plek die bekend staat om haar campus, waar Aeres Hogeschool Wageningen trots deel van uitmaakt. Wij zijn de grootste opleider van leraren in beroepsgerichte vakken voor het vmbo en mbo. Kortom: is een carrière in het groene (onderwijs)domein iets voor jou? Dan is Aeres Hogeschool Wageningen iets voor jou! 

Daarom Aeres Hogeschool Wageningen:

 • Veel keuzevrijheid tijdens je studie
 • Kleinschalig: iedereen kent elkaar
 • Goede aansluiting op het werkveld
 • Studeren in Wageningen, 'City of Life Sciences'
 • Flexibele trajecten mogelijk

Opleidingen

Wil jij aan de slag in het groene onderwijs? Ontdek onze opleidingen!

Sfeer proeven

Kom jij snel kennismaken met een van onze opleidingen?

Meelopen

Interesse in een van onze groene opleidingen? Ontdek hoe het is om bij ons te studeren!

Aeres Hogeschool Wageningen in het kort

 • Ons onderzoek

  Bij Aeres Hogeschool Wageningen onderzoeken we hoe we talent optimaal kunnen ontwikkelen in het beroepsonderwijs en de maatschappij. We willen (toekomstige) professionals ondersteunen om uit te blinken in hun vakgebied. Door te begrijpen wat 'wijs' zijn inhoudt en hoe dit zich ontwikkelt, kunnen we onze studenten beter toerusten voor de toekomst. Als student profiteer je direct van de nieuwste inzichten uit dit onderzoek. Je leert je unieke talenten naar een hoger plan te tillen en 'wijs' te worden in je vakgebied, zodat je als professional het verschil kunt maken.

 • Studentbegeleiding
 • Studeren in Wageningen

  Bij Aeres Hogeschool Wageningen vind je studies die te maken hebben met Duurzaam Leren en Ontwikkelen. Onze studenten worden opgeleid tot praktijkopleider of docent in het beroepsonderwijs of als kennismanager in het bedrijfsleven. Onze masterstudenten specialiseren zich als onderzoekende innovator van leren.

  Lees meer over:

  Heb je een vraag over studeren met een functiebeperking (zoals bijvoorbeeld een chronische ziekte, ADHD of dyslexie), heb je behoefte aan extra ondersteuning tijdens je studie of aan vertrouwelijk advies? Moet je vaak thuis meehelpen of voor een familielid zorgen (mantelzorg), heb je vragen over inschrijven of behoefte aan studiekeuzeadvies? Voor al deze zaken kun je op verschillende plekken terecht. Waar precies vind je op deze pagina

  Student in Wageningen

  Ons gebouw ligt tegenover Wageningen University en maakt deel uit van de Wageningen Campus, een plek waar zo'n 100 bedrijven en instellingen actief zijn op het gebied van agro, voeding, biobased economy en gezonde leefomgeving. Regelmatig worden er in en rondom de campus leuke activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Lees meer op de website van Wageningen Campus. 

 • Voor bedrijven en instellingen

  Heb je een stage- of afstudeerplek voor onze studenten? Of een leuke vacature voor onze alumni? Neem contact op met ons Werkplekbureau.

 • Bereikbaarheid

  Ons gebouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en met de fiets. Er is gratis parkeergelegenheid bij het gebouw. Bushalte 'Campus/Atlas' stopt dichtbij het gebouw en is maar een paar minuten lopen. Vanaf station Ede-Wageningen kun je met de bus of met de fiets. Het is ongeveer twintig minuten fietsen.

  Het adres is: Mansholtlaan 18 in Wageningen.

  Plan je route:

  Met het OV

  Plan je reis via de 9292- of NS-app of via www.9292.nl / www.ns.nl. Stel je eindpunt in op bushalte 'Campus/Atlas' in Wageningen. Vanaf de halte is het schoolgebouw in een paar minuten lopen te bereiken.

  Met de auto

  De gratis parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het pand. Deze kan je bereiken door het pand voorbij te rijden en de weg te volgen naar links.

  Plan je route.

 • Vragen?

  Telefoonnummer: 088 020 6700

  E-mailadres: info.hogeschool.wageningen@aeres.nl

  Openingstijden:

  Maandag: 08.00 – 19.30 uur
  Dinsdag: 08.00 – 19.30 uur
  Woensdag: 08.00 – 18.00 uur
  Donderdag: 08.00 – 19.30 uur
  Vrijdag: 08.00 – 17.00 uur