Pand Aeres Hogechool Wageningen

De educatieve faculteit

Aeres Hogeschool Wageningen is de educatieve faculteit en gevestigd in een opvallend rond gebouw op de Wageningen campus. Er studeren ruim 750 studenten, waarvan de helft in voltijd.

We leiden praktijkopleiders, docenten en kennismanagers op voor het beroepsonderwijs en bedrijfsleven, en professionals in leren en innoveren.

Meer over de opleidingen in Wageningen

Dáárom Aeres Hogeschool Wageningen

• Kleinschalig: iedereen kent elkaar
  • Veel keuzevrijheid tijdens je studie
  • Goede aansluiting op het werkveld
  • Studeren in Wageningen, 'City of Life Sciences'

Voorlichting

Lachende-studenten-praten-met-elkaar

Of je al een studiekeuze gemaakt hebt of niet, wat meer te weten komen over je nieuwe school en opleiding is belangrijk. Laat je daarom goed voorlichten.

Naar onze voorlichtingsactiviteiten

Studeren in Wageningen

Hoofdbeeld_xxx

Wageningen, 'City of Life Sciences' is een echte studentenstad. Er zijn dan ook veel voorzieningen en activiteiten voor studenten, zoals een gezamenlijke introductieweek.

Meer over studeren in Wageningen

Open dag Wageningen

AHW_Algemeen beeld 3

Op 18 januari hebben we open dag in Wageningen. Kom langs, proef de sfeer, ontdek onze opleidingen en praat met onze studenten en docenten!

Meld je aan voor de open dag