Campagne Heel veel in deeltijd 2020

Cursussen en Leergangen

Voor een duurzame carrière

Als professional wil je óók aandacht hebben voor je eigen groei en ontwikkeling. Bijblijven in je vakgebied is voorwaarde voor een duurzame carrière. En soms wil je extra of nieuwe stappen zetten; in je persoonlijke ontwikkeling, die van je team of van jouw organisatie. Aeres Hogeschool biedt korte en langer durende trajecten op al deze terreinen.

Een leven lang ontwikkelen met Aeres Hogeschool Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen staat voor een leven lang leren en ontwikkelen. Naast de vakinhoudelijke nascholingen voor docenten en certificaten pedagodiek en didactiek, bieden we cursussen en leergangen in coaching, leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling.  Incompany en voor individuele deelnemers. Van een middag-workshop tot een leergang van een jaar. Altijd gericht op de eigen praktijk. Onze docenten weten waar je tegen aan loopt en wat je verder brengt als je werkzaam bent als docent of kennismanager, in bedrijf, instelling of beroepsonderwijs. Wij geven persoonlijke en deskundige begeleiding bij de volgende stap in jouw ontwikkeling of die van je organisatie.

Dáárom Wageningen

  • Maatwerk voor bedrijven, overheden en instellingen, precies afgestemd op de vraag en leerbehoefte.
  • Deskundige begeleiding van docenten met veel (praktijk)ervaring, zodat je optimaal leert.
  • We kennen de specifieke praktijk van docenten en kennismanagers, ons aanbod daar op aan.
  • Korte en langer durende trajecten: leren in de vorm die voor jou werkt.

Aeres Hogeschool Dronten

Aeres Hogeschool Dronten biedt cursussen aan op het gebied van natuurondernemen, melkveehouderij en dier & therapie. Incompany of voor individuele deelnemers. De duur loopt uiteen van een paar dagen tot twee jaar. Je gaat aan de slag met actuele thema’s en de modules sluiten goed aan bij de praktijk. Bovendien krijg je les van praktijkdocenten en ervaren adviseurs en specialisten uit het bedrijfsleven.

Dáárom Dronten

  • Deskundige begeleiding van docenten met veel (praktijk)ervaring
  • Aan de slag met actuele thema's
  • Nauwe samenwerking met bedrijven, overheden en instellingen
  • Goede sfeer, betrokken en persoonlijk