Pet Monitor 2022

Pet Monitor 2022

De Pet Monitor is een rapport over huidige trends en ontwikkelingen binnen de gezelschapsdierensector. De Monitor is geschreven vanuit Trendpanel Gezelschapsdieren; een panel dat wordt gecoördineerd door studenten en docenten van de Aeres Hogeschool Dronten en de HAS Hogeschool Den Bosch.

Dit rapport is tot stand gekomen dankzij nauwe samenwerkingen met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties. Het doel van het uitbrengen van de Pet Monitor is het bieden van betrouwbare gegevens en goede onderbouwing van informatie aan de gezelschapsdierensector.

Pet Monitor 2022

Het ontbreken van eenduidige, goed onderbouwde gegevens en de continue ontwikkeling van de sector vormen de aanleiding voor de oprichting van Trendpanel Gezelschapsdieren. Trendpanel Gezelschapsdieren wil samen met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties betrouwbare gegevens over de gezelschapsdierensector verzamelen en verspreiden door middel van de jaarlijks uitgegeven Pet Monitor. Op deze manier probeert Trendpanel Gezelschapsdieren een bijdrage te leveren aan de sector.

Het Trendpanel Gezelschapsdieren van 2021-2022 bestaat uit twee teams. Trendpanel Team Onderzoek (TTO) en Trendpanel Team Facilitair (TTF). Het onderzoeksteam doet onderzoeken en verzamelt informatie. Zij zullen vooral voor de inhoud van de Pet Monitor zorgen. Het facilitaire team regelt ondersteunende zaken omtrent de Pet Monitor. Zij regelen de financiën, contact met de externe bedrijven, de webinar en houden de mails en social media bij.

In de Pet Monitor 2022 staat sport en ontspanning centraal. Hoeveel hondensporten zijn er en hoeveel nemen daaraan deel? Hoe zit het met het welzijn tijdens shows? Kom erachter in de Pet Monitor van 2022!

Via de button hieronder is de Pet Monitor 2022 zowel digitaal als per post aan te vragen. Vul uw gegevens in en veel leesplezier!

Bronnenlijst

  • Download hier de bronnenlijst van de Pet Monitor 2022

Vorige edities

  • Download hier de Pet Monitor 2021 - De gezelschapsdierensector in 2030
  • Download hier de bronnenlijst van de Pet Monitor 2021
  • Download hier de Pet Monitor 2020 - Customer journey in beeld
  • Download hier de Pet Monitor 2019 - Inzicht in de huisdiereigenaar
  • Download hier de Pet Monitor 2018 - Ondernemen in het digitale tijdperk

Contact

Heb je vragen over de Pet Monitor? Stuur dan een mail naar het Trendpanel Gezelschapsdieren.