Pet monitor Aeres hogeschool Dronten

Pet Monitor 2020: Customer journey in beeld

De Pet Monitor is een rapport met de huidige trends en ontwikkelingen binnen de gezelschapsdierensector. De monitor is geschreven vanuit Trendpanel Gezelschapsdieren. Dit trendpanel wordt gecoƶrdineerd door studenten en docenten van Aeres Hogeschool Dronten in samenwerking met HAS Hogeschool. 

De Pet Monitor is tot stand gekomen door middel van nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties. Het voornaamste doel van de monitor is om de sector met betrouwbare gegevens en goede onderbouwing van informatie te voorzien.

Pet monitor 2020

Het ontbreken van eenduidige, goed onderbouwde gegevens en de continue door-ontwikkeling van de sector vormen de aanleiding voor de oprichting van Trendpanel Gezelschapsdieren.Trendpanel Gezelschapsdieren wil samen met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties betrouwbare gegevens over de huisdiersector verzamelen en verspreiden door middel van de jaarlijkse uitgave van de Pet Monitor. Hiermee wil Trendpanel Gezelschapsdieren een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de sector.

In de Pet Monitor van 2019 duiken we in de psyche van de huisdiereigenaar. Is het nu echt zo dat er kattenmensen en hondenmensen bestaan?

Vorige edities

  • Download hier de Petmonitor 2019.
  • Download hier de Petmonitor 2018.