Food, Nature & Urban Green

Wanneer er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, ontstaan er steeds meer vragen op het gebied van natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. Er is kennis nodig om de groeiende steden wereldwijd leefbaar te houden. Daarom leiden wij studenten op rondom de thema’s Food, Nature & Urban Green.

Lees meer over de opleidingen in Almere

Dáárom Aeres Hogeschool Almere

• Goede sfeer: betrokken en persoonlijk
  • Aan de slag met actuele thema's
  • Nauwe samenwerking met bedrijfsleven en overheid
  • Internationale ervaringen opdoen d.m.v. stages en projecten

Voorlichting

Lachende-studenten-praten-met-elkaar

Of je al een studiekeuze gemaakt hebt of niet, wat meer te weten komen over je nieuwe school en opleiding is belangrijk. Laat je daarom goed voorlichten.

Naar onze voorlichtingsactiviteiten

Studeren in Almere

Almere is misschien geen typische studentenstad, maar heeft je veel te bieden! Ontdek de uitgaansgelegenheden, winkels en de gezellige studentenwoningen.

Meer over studeren in Almere

Open dag Almere

De laatste open dag van dit studiejaar in Almere is voorbij! Meld je hier aan als je een seintje wilt ontvangen zodra je je weer kunt aanmelden voor de volgende open dagen:

Geef mij een seintje