Food, Nature & Urban Green

Wanneer er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, ontstaan er steeds meer vragen op het gebied van natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. Er is kennis nodig om de groeiende steden wereldwijd leefbaar te houden. Daarom leiden wij studenten op rondom de thema’s Food, Nature & Urban Green.

Lees meer over de opleidingen in Almere

Dáárom Aeres Hogeschool Almere

• Goede sfeer: betrokken en persoonlijk
  • Aan de slag met actuele thema's
  • Nauwe samenwerking met bedrijfsleven en overheid
  • Internationale ervaringen opdoen d.m.v. stages en projecten

Voorlichting

Lachende-studenten-praten-met-elkaar

Of je al een studiekeuze gemaakt hebt of niet, wat meer te weten komen over je nieuwe school en opleiding is belangrijk. Laat je daarom goed voorlichten.

Naar onze voorlichtingsactiviteiten

Studeren in Almere

Almere is misschien geen typische studentenstad, maar heeft je veel te bieden! Ontdek de uitgaansgelegenheden, winkels en de gezellige studentenwoningen.

Meer over studeren in Almere

Open dag Almere

Op 7 februari hebben we open dag in Almere. Kom langs, proef de sfeer, ontdek onze opleidingen en praat met onze studenten en docenten!

Meld je aan voor de open dag