Interessegebied

Niveau

Vorm

Faculteit

14 Gevonden opleidingen Reset filters

Agrarisch ondernemerschap Dier- en veehouderij

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Dier- en Veehouderij

Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of hogerop komen? Is ondernemen in de dier- en veehouderijsector jouw passie en wil je meer leren over agrarisch ondernemen? Wil of kun jij geen 4 jarige hbo-opleiding volgen? Dan is de tweejarige voltijdstudie Agrarisch ondernemerschap een goede keuze.

Agrarisch ondernemerschap Tuin- en akkerbouw

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Tuin en Akkerbouw

Wil jij het bedrijf van je ouders overnemen of hogerop komen? Is ondernemen in de tuin- of akkerbouwsector jouw passie en wil je meer leren over agrarisch ondernemen? Wil of kun jij geen 4 jarige hbo-studie volgen? Dan is de tweejarige voltijdstudie Agrarisch ondernemerschap Tuin- en akkerbouw een goede keuze voor jou.

Agrotechniek & management

Dronten, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Ben je al werkzaam binnen de mechanisatiebranche en wil of kun jij daardoor geen 4 jarige hbo-opleiding volgen maar wil je wel doorstuderen? Dan is de tweejarige deeltijdstudie Agrotechniek & management een goede keuze!

Bedrijfskunde & agrifoodbusiness

Dronten, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Ben jij die creatieve ondernemer die ze in het bedrijfsleven zoeken? Wil je weten hoe je een bedrijf runt, met personeel en cijfers omgaat en bedrijven tot verandering aanzet? Kies dan voor deze 2-jarige hbo-studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness.

Bloemsierkunst

Wageningen, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Ad Bloemsierkunst

Wilt u zich binnen de branche profileren als vakkundig bloemist en gesprekspartner met visie? De Ad Bloemsierkunst richt zich op het ontwikkelen van de ‘betere bloemist van de toekomst’: krachtige ondernemers die excellent kunnen communiceren en op hbo-niveau weten te managen.

Bloemsierkunst

Wageningen, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Ad Bloemsierkunst

Wil jij een hoofdrolspeler worden in de bloemenbranche? Deze opleiding richt zich op vakmanschap, bloemsierkunst op hoog niveau, effectief communiceren en commercieel denken, zodat je straks kunt voldoen aan de eisen die de moderne bloemenbranche stelt. Bijvoorbeeld als ondernemer, vakdemonstrateur, productontwikkelaar of stylist.

Duurzame bedrijfskunde

Almere, Associate degree, Voltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wil je meer leren over hoe bedrijven verspilling kunnen tegen gaan? Hoe je een innovatief businessmodel toepast binnen een onderneming? Hoe je creatieve oplossingen bedenkt om reststromen om te zetten in nuttige producten? Dat alles leer je bij de Associate degree (Ad) Duurzame bedrijfskunde!

Management, beleid & buitenruimte

Dronten, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wilt u uw kennis vergroten en een leidinggevende functie binnen de buitenruimte sector bekleden? Bent u binnen deze sector werkzaam en wilt u zich verder ontwikkelen? Kies dan voor de tweejarige studie Management, beleid & buitenruimte. Hiermee kunt u uw bedrijfskundige- en managementvaardigheden ontwikkelen.

Ondernemerschap

Dronten, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wilt u een (agrarisch) bedrijf overnemen of een bedrijf met veel personeel zelfstandig runnen? Heeft u al een aantal jaren werkervaring? Dan past de tweejarige deeltijdstudie Ondernemerschap goed bij u.

Praktijkopleider agrotechniek

Wageningen, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Ad Onderwijsondersteuner Educatie & kennismanagement groene sector

Wilt u vanuit uw vakkennis aan de slag gaan met opleiden en coachen? Ontwikkel en verbeter uw vaardigheden als praktijkopleider Agrotechniek en maak tegelijkertijd kennis met de nieuwste ontwikkelingen in de agrotechnische sector.