Bloemsierkunst_hoog_niveau_4

European Floral Design Academy (EFDA)

Locatie
Wageningen
Niveau
Cursus of nascholing
Duur
Meerdere dagen

De European Floral Design Academy (EFDA) verzorgt de opleiding en examinering van buitenlandse bloemdocenten. Aeres Hogeschool Wageningen biedt ondersteuning met het uitvoeren van de praktische en theoretische vakexamens, het ontwikkelen van lesmaterialen, het opzetten van curricula en het aansturen van docenten en beoordelaars.

Opleiden en examineren van buitenlandse bloemdocenten

Aeres Hogeschool Wageningen heeft naast Nederland ook de leiding over de VBW-diplomalijn in het buitenland, EFDA genaamd. EFDA onderzoekt de kwaliteit van bloemschikscholen en kent licenties toe. Een van de belangrijkste taken is momenteel het opleiden en examineren van buitenlandse docenten. Ook voert EFDA voor buitenlandse studenten op maat gemaakte cursussen bloemsierkunst uit.

Aeres Hogeschool Wageningen ondersteunt bij het organiseren en uitvoeren van praktische en theoretische vakexamens, het ontwikkelen van lesmaterialen, het opzetten van curricula en het aansturen van docenten en beoordelaars. De docenten van Aeres Hogeschool verzorgen vakgerichte lessen en demonstraties bloemsierkunst in onder andere Japan, Taiwan, Korea, Hong Kong, Polen en Griekenland.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie onze Engelstalige site www.aeresuas.com/efda.

Talent voor groei