Bloemsierkunst hoog niveau bol

European Floral Design Academy (EFDA)

De European Floral Design Academy (EFDA) is een onderdeel van Aeres Hogeschool Wageningen.

EFDA combineert haar expertise in professionele bloemsierkunst met expertise in bloemsierkunstonderwijs. EFDA richt zich met name op diverse professionele bloemsierkunsttrainingen op verschillend niveau. Deze hoogwaardige trainingsprogramma’s worden vaak op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever. Naast het uitvoeren van trainingen is EFDA verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle examens van de Nederlandse diplomalijn Bloemsierkunst die waar ook ter wereld worden uitgevoerd.

EFDA is een betrouwbare organisatie met een uitgebreid internationaal netwerk. We werken nauw samen met 15 licentiescholen in China, Hong Kong, Japan, Korea en Taiwan.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie onze Engelstalige site: efda.ahwageningen.nl

Voor vragen, neem contact op met Erik van Heijst (e.van.heijst@aeres.nl)

EFDA ADFA level 1 floral jewelry
EFDA flowers
EFDA Floral object using a creative technique

AHpro: Bij- en nascholing voor professionals

Dit traject valt onder AHpro. AHpro biedt (online) cursussen en trainingen aan voor mensen en organisaties die zich willen laten bij- en nascholen. Ons aanbod richt zich op alles wat te maken heeft met ‘ondernemen, bedrijfskunde, dier & voedsel binnen de agrosector’ en ‘food, nature & urban green’. Actuele thema’s zijn onder andere: verduurzaming, energietransitie, technologische innovatie en herstel van biodiversiteit. Daarnaast bieden wij ook maatwerktrajecten en incompany trainingen.