Sustainable Urban Regions

Duurzame Stedelijke Omgevingen

Ik zoek
Cursus
Locatie
Almere
Locatie
Incompany

De maatwerkopdracht rond duurzame stedelijke omgevingen gaat over uw casus in een stedelijke omgeving. Wij kijken naar de gezondheid van burgers, een circulaire economie, slimme technologie en hun impact op deze regio(s). We kijken samen met u naar de uitdagingen van de samenleving van morgen. We helpen u met het gebruiken van Design Thinking om de behoeftes te onderzoeken en problematiek aan te pakken.

Voor wie?

Dit maatwerkaanbod is voor professionals en organisaties die opzoek zijn naar praktijkgerichte oplossingen op het gebied van klimaatadaptatie en duurzame stedelijke omgevingen. Het is niet nodig om een heldere probleemstelling te hebben, daarbij helpen wij ook. Een richting, casus of stip op de horizon is wel fijn voor een kort maar krachtige opdracht.

Inhoud

De organisatieopdracht zal geheel in het thema staan van de ambitie, uitdaging of strategische kwestie die door u wordt ingebracht. We zullen de juiste praktijkgerichte professionals (onderzoekers of docenten) verzamelen om samen met u uw vraag duidelijk te krijgen en/of deze zo goed mogelijk aan te pakken.

Resultaat

Aan het begin van het traject zal er een plan van aanpak gemaakt worden, op basis daarvan wordt er aan het eind van de opdracht een evaluatie gedaan.

Praktische informatie

  • Tijdsinvestering: Afhankelijk van de opdracht
  • Cursusdata: In overleg
  • Studieniveau: HBO-Bachelor/ Master
  • Locatie: Aeres Hogeschool Almere (Arboretum West 98, 1325 WB Almere) of op locatie van uw organisatie
  • Kosten: Afhankelijk van de opdracht

AHpro - Hogeschool voor professionals

Door jarenlange ervaring vanuit onze drie hogeschoolfaculteiten hebben wij veel kennis en kunde van de agrarische en educatieve (hoger onderwijs) sector. Met elkaar hebben wij de krachten gebundeld binnen AHpro, zodat wij jou tijdens jouw loopbaan optimaal kunnen ondersteunen.

AHpro biedt (online) cursussen, trainingen en coaching aan, online en fysiek. Zo helpen wij jou te ontwikkelen op een manier die bij je past. Maatwerk en incompany is uiteraard ook mogelijk. Bekijk ons aanbod en kies jouw ontwikkeling vandaag nog!