Open dag Wageningen

De educatieve faculteit

Bij Aeres Hogeschool Wageningen leiden we docenten en kennismanagers op voor het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Een belangrijk deel van de studies staat in het teken van 'leren hoe mensen leren'. Je weet niet alleen veel van je eigen vakgebied, je leert ook om deze informatie op een duidelijke en creatieve manier met anderen te delen. Belangrijk zijn de vakken presenteren, pedagogiek, didactiek en communicatie. Onze opleidingen vallen binnen de thema's Design, Dier, Food, Landschap, Natuur, Onderwijs, Plant of Techniek.

Bekijk hier alle voltijdstudies in Wageningen

Kom je langs op vrijdag 24 mei?

We heten je graag welkom bij de open dag in Wageningen op 24 mei. Een open dag bezoeken is dé manier om kennis te maken met docenten, om studenten van de opleiding naar hun ervaringen te vragen en om de sfeer op school te proeven. Tijdens de open dag vind je informatie over alle opleidingen die in Wageningen worden aangeboden. Bekijk hier het programma.

Meld je aan!

Dáárom een open dag

• Bezoek de voorlichtingsrondes over onze studies
  • Stel je vragen aan studenten en docenten op de informatiemarkt
  • Volg een van de workshops of bezoek de foodtrucks van onze studenten

"Een open dag is een goeie manier om erachter te komen of een opleiding echt goed bij je past. Je ziet de klaslokalen, de docenten en ik heb vragen gesteld aan de studenten van de opleiding."