Bachelor voltijd studie Geo media en design Aeres Hogeschool Almere

Ben jij geïnteresseerd in de werking van Google Maps? Wil je steden in 3D bouwen of leren hoe je serious gaming inzet om de impact van klimaatverandering te laten zien? En wil je zelf aan de slag met animaties, online kaarten, virtual reality en infographics? Kies dan voor de hbo-studie Geo media & design en combineer toegepaste aardrijkskunde, nieuwe media en vormgeven in één studie. En wist jij dat je de veel besproken Corona app kunt maken als geo designer? Als dat niet relevant is!

Nieuw!

Bekijk een online les of app met een student. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Check hier de video over de studie en ga daarna door naar de voorlichting:

Bekijk de studievoorlichting

Aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden, laat docent Kees Jansen in deze video zien waar de studie Geo media & design voor staat. Wat is de kern, wat leer je precies? Ook vertelt Kees waar je na de studie aan de slag kan en dat is meer dan je misschien denkt!

In deze tweede presentatie vertelt docent Kees Jansen meer over de opbouw van de studie. Zo laat hij zien hoe de vier studiejaren eruitzien en welke vakken je krijgt. Wat leer je precies tijdens de studie en wat wordt er van je verwacht? Ook krijg je meer te weten over stagelopen en praktijkopdrachten.

Check deze video, waarin student Lieke Gensen vertelt over wat zij zo leuk vinden aan Geo media & design en wat ze na haar studie wil gaan doen:

Wil je je nog meer verdiepen? Op de studiepagina Geo media & design lees je van alles over toelating, toekomst & andere zaken.

Volg Geo media & design ook op FacebookInstagram

Vragen?

Stel ze aan docent en studieleider Kees Jansen

Heb jij nog antwoorden nodig voor een goed overwogen studiekeuze? Kees Jansen heeft (tot eind Juni) wekelijks online spreekuur op donderdags van 13.30 – 14.30 uur via Instagram of telefonisch via 06 47258131

Stel ze aan Geo media & design student Chesko Woldendorp

Chesko kan je alles vertellen over de sfeer op school, de studiebelasting, etc. Stuur hem een mailtje via 3028760@aeres.nl

Bekijk een online les

Bekijk hieronder een opgenomen les: "5G Aardrijkskunde, waar virtueel en realiteit samenvallen"

Bekijk hieronder een opgenomen les: "Wateroverlast in stedelijke delta's"

Inschrijven

Heb je nu genoeg informatie en ben je overtuigd om Geo, media & design te gaan studeren? Dan verwijst deze link je naar meer informatie om je in te schrijven.