Wiggele Oosterhoff

Functie: Onderzoeker / hogeschoolhoofddocent
Emailw.oosterhoff@aeres.nl

Over Wiggele Oosterhoff

Wiggele Oosterhoff heeft een dubbelrol binnen het team Praktijkgericht Onderzoek. Hij is coördinator van de afstudeerfase van de hogeschool. Oosterhoff wil vierdejaars studenten, bedrijven, docenten en onderzoekers zo intensief mogelijk met elkaar verbinden. Daarnaast doet hij onderzoek op het gebied van WaardeNvol Ondernemen, bedrijfsovername en samenwerking. . Hij ontwikkelt instrumenten die ervoor zorgen dat studenten en ondernemers zich bewust worden van persoonlijke waarden. En onderzoekt samen met hen de relatie tussen persoonlijke waarden en bedrijfsstrategieën.

WaardeNspel

Oosterhoff ontwikkelde het WaardeNspel. Aeres Hogeschool Dronten gaf het in het kader van het 60 jarig jubileum als ‘special product’ uit.

Het WaardeNspel kan door verschillende doelgroepen worden gespeeld; ondernemers, samenwerkingsverbanden, studenten, teams, enz. Door het WaardeNspel krijgen de spelers meer inzicht in persoonlijke waarden en drijfveren in relatie tot het bedrijf of anderen. Diverse professionele (agro-)coaches zetten het spel in bij gesprekken rond bedrijfsovername.

Klik hier voor meer informatie over het WaardeNspel.

Hebt u vragen of wilt u het WaardeNspel bestellen (€ 74,50 exclusief verzendkosten), stuur dan een mail naar w.oosterhoff@aeres.nl.