Functie: onderzoeker / hogeschoolhoofddocent
Email: w.oosterhoff@aeres.nl

Over Wiggele Oosterhoff

Wiggele Oosterhoff heeft een dubbelrol binnen het team Praktijkgericht Onderzoek. Hij is coördinator van de afstudeerfase van de hogeschool. Oosterhoff wil vierdejaars studenten, bedrijven, docenten en onderzoekers zo intensief mogelijk met elkaar verbinden.

Daarnaast doet hij onderzoek op het gebied van WaardeNvol Ondernemen. Hij ontwikkelt instrumenten die ervoor zorgen dat studenten en ondernemers zich bewust worden van persoonlijke waarden. En onderzoekt samen met hen de relatie tussen persoonlijke waarden en bedrijfsstrategieën.

WaardeNspel

Oosterhoff ontwikkelde onlangs het WaardeNspel. Aeres Hogeschool Dronten geeft het in het kader van het 60 jarig jubileum dit als ‘special product’ uit.

Het WaardeNspel kan op meerdere levels worden gespeeld, door ondernemers, studenten, docententeams, enz. Door het WaardeNspel krijgen de spelers meer inzicht in persoonlijke waarden en drijfveren in relatie tot het bedrijf of anderen.

Het spel is uitvoerig getest. Klik hier voor quotes van gebruikers.
Voor meer informatie over het spel, klik hier voor de spelhandleiding.

Hebt u vragen of wilt u het WaardeNspel bestellen (€ 74,50 exclusief verzendkosten), stuur dan een mail naar w.oosterhoff@aeres.nl.