Leanne Aantjes

Lectoraat: Grasland en beweiding
Emaill.bastiaansen@aeres.nl

Over Leanne Bastiaansen-Aantjes

Leanne Bastiaansen-Aantjes maakt sinds mei 2017 als onderzoeker en docent deel uit van het team Praktijkgericht Onderzoek. Zij is vooral actief binnen het lectoraat Beweiding.

Leanne heeft met haar achtergrond als bachelor Dier- en veehouderij bij Aeres Hogeschool Dronten en MSc Management, Economics and Consumer Studies aan Wageningen University veel kennis van de sector.

Na afronding van haar studies werkte ze twee jaar als accountmanager bij een internationale fokkerijorganisatie. Als onderzoeker/docent houdt Aantjes contact met het bedrijfsleven en voert ze praktijkgericht onderzoek uit op het gebied van grasland en weidebeheer. Daarnaast is het begeleiden en beoordelen van studenten bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen een belangrijke taak, net als het inspireren en coachen van studenten en het verzorgen van onderwijs op het gebied van beweiding en graslandproductie. Nieuwe inzichten past ze met veel plezier toe in onderwijsmateriaal.