Meisje buiten tegen plantenmuur aan lachend

Maak kennis met Aeres hogeschool

Maak van je studie een Wereldstudie

Op zoek naar een studie die bij je past? Als jij geeft om mens, dier, milieu en maatschappij kies je voor één van de 38 Wereldstudies van Aeres Hogeschool die de wereld beter maken. Want de positieve impact die jij op de wereld kan maken, is groter dan je denkt. Bij ons leer je wat de wereld echt nodig heeft. En wat groen denken en doen daadwerkelijk betekent. Zo veranderen we samen de wereld, elke dag een beetje meer.

Wereldstudies van Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool Almere

gebouw-almere-vooraanzicht

Almere is een jonge stad die volop in ontwikkeling is, net als jij! Hier vind je de groenste hogeschool van Nederland, waar we samen werken aan jouw toekomst en de toekomst van onze planeet. Onze hogeschool is kleinschalig en persoonlijk en onze studies richten zich op Food, Nature & Urban Green. Bij Aeres Hogeschool Almere leer je wat het betekent om écht groen te denken en te doen.

Aeres Hogeschool Dronten

Aeres Hogeschool Dronten

Dronten als studentenstad is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. En juist dát maakt ons bijzonder. Bij Aeres Hogeschool Dronten merk je meteen de prettige sfeer, hechte band tussen de studenten en het persoonlijke contact met de docenten. Weet je van aanpakken, wil je ondernemen en samen werken aan de wereld van bedrijfskunde, dier-, food- en/of agribusiness? Dan is Aeres Hogeschool Dronten de ideale plek voor jou!

Aeres Hogeschool Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen

Wageningen is een wereldstad in zakformaat. Een plek die bekend staat om haar campus, waar Aeres Hogeschool Wageningen trots deel van uitmaakt. Wij zijn de grootste opleider van van leraren in beroepsgericht vakken voor vmbo en mbo, en bieden daarnaast een veelgeprezen masteropleiding. Kortom: is een carrière in het groene domein iets voor jou? Dan is Aeres Hogeschool Wageningen iets voor jou!

Heb je vragen? Neem contact met ons op