Cover B DT Docent Groene Sector PABO

Werken en leren

Verder in je carrière?

Wil je doorgroeien in je vak? Zoek je verdieping of verbreding? Of wil je juist het roer omgooien en beginnen aan een geheel nieuwe opleiding?

Aeres Hogeschool heeft een ruim aanbod aan deeltijdstudies en cursussen in het domein agrarisch in Dronten en in de domeinen educatief, consumptief en dienstverlening en producten in Wageningen. Onze opleidingen zijn goed naast een baan te volgen, de begeleiding is deskundig en een persoonlijke benadering staat voorop. Wij helpen je met de volgende stap in je carrière.

Dáárom Aeres Hogeschool

• Deskundige begeleiding van docenten met veel (praktijk)ervaring
  • Aan de slag met actuele thema's
  • Nauwe samenwerking met bedrijven, overheden en instellingen
  • Waardering vanuit het werkveld voor onze opleidingen en diploma's
Docent-praat-met-leerlingen

Interesse in een deeltijdopleiding? Kom dan naar een open dag of een open avond en laat je informeren.

Naar het overzicht open dagen
Docent met leerlingen in klas 2

In een brochure staat alle opleidingsinformatie op een rij. Om later nog eens te lezen of te bespreken met je werkgever.

Naar een brochure aanvragen
Studenten-op-bank_3

We helpen je graag de juiste keuze maken. Lees hier over de studiekeuzecheck in Dronten en het studiekeuzegesprek in Wageningen.

Naar hulp bij studiekeuze