Studenten Aeres Hogeschool Almere

Met een mbo-diploma op zak kún je direct aan het werk. Maar heb je weleens overwogen om door te studeren aan het hbo? Dit kan bij Aeres Hogeschool in de vorm van een tweejarige associate degree- of vierjarige bacheloropleiding. Met een extra diploma vergroot je je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Én je krijgt een hoger salaris. Best interessant, toch?

De overstap van mbo naar hbo wordt door veel studenten als lastig ervaren; een andere manier van leren en studeren en hogere verwachtingen aan jou als student zijn inderdaad niet niks. Daarom is de juiste voorbereiding en begeleiding belangrijk. Dit bieden wij onze studenten, onder andere door doorstroomdagen te organiseren.

Mbo-doorstroomdag

Op onze faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen organiseren we mbo-doorstroomdagen, bedoeld voor voorlaatstejaars en laatstejaars mbo-studenten. Tijdens deze dagen laten wij je de mogelijkheden zien van een hbo-studie bij Aeres Hogeschool. Onze studenten en docenten leggen uit hoe het is om na het mbo door te studeren aan het hbo en wat hierbij aandachtspunten zijn.
Je kunt diverse lessen/workshops volgen om zo een goede indruk te krijgen van onze studies. En je kunt al je vragen stellen.

Meer informatie en aanmelden

De dagen zijn op verschillende data, zodat je zelf kunt kiezen of je naar één of meerdere faculteiten gaat. Klik hieronder op een faculteit naar keuze voor het programma, meer informatie en om je aan te melden. Graag tot ziens!

Wageningen: 29 november 2019

Aeres Hogeschool Wageningen buitenkant vlaggen

Hoe zorg je ervoor dat je al je kennis, talenten en potentieel benut? Bij Aeres Hogeschool Wageningen richt je je op het vergroten van de leerkracht van mensen en organisaties. Van (beroeps-)onderwijs tot professionele praktijk. Geïnspireerd door de natuur.

Almere: 11 december 2019

Aeres Hogeschool Almere

Wanneer er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, ontstaan er steeds meer vragen op het gebied van natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. De opleidingen en het onderzoek in Almere dragen bij aan een groene, gezonde stedelijke leefomgeving.

Dronten: 23 januari 2020

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Onderzoek in Dronten gaat over ondernemerschap en duurzame bedrijfsontwikkelingen.