Studenten Aeres Hogeschool Almere

Met een mbo-diploma op zak kún je direct aan het werk. Maar heb je weleens overwogen om door te studeren aan het hbo? Dit kan bij Aeres Hogeschool in de vorm van een tweejarige associate degree- of vierjarige bacheloropleiding. Met een extra diploma vergroot je je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Én je krijgt een hoger salaris. Best interessant, toch?

De overstap van mbo naar hbo wordt door veel studenten als lastig ervaren; een andere manier van leren en studeren en hogere verwachtingen aan jou als student zijn inderdaad niet niks. Daarom is de juiste voorbereiding en begeleiding belangrijk. Dit bieden wij onze studenten, onder andere door doorstroomdagen te organiseren.

Mbo-doorstroomdag

Op onze faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen organiseren we mbo-doorstroomdagen, bedoeld voor voorlaatstejaars en laatstejaars mbo-studenten. Tijdens deze dagen laten wij je de mogelijkheden zien van een hbo-studie bij Aeres Hogeschool. Onze studenten en docenten leggen uit hoe het is om na het mbo door te studeren aan het hbo en wat hierbij aandachtspunten zijn.
Je kunt diverse lessen/workshops volgen om zo een goede indruk te krijgen van onze studies. En je kunt al je vragen stellen.

Meer informatie en aanmelden

De dagen zijn op verschillende data, zodat je zelf kunt kiezen of je naar één of meerdere faculteiten gaat. Hieronder zie je bij welke faculteit(en) je dit studiejaar nog aan een mbo-doorstroomdag deel kunt nemen. Klik op de datum/faculteit hieronder voor het programma, meer informatie en om je aan te melden. Graag tot ziens!

Dronten: 23 januari 2020

Aeres Hogeschool Dronten

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Onderzoek in Dronten gaat over ondernemerschap en duurzame bedrijfsontwikkelingen.