Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Een opleiding kiezen, hoe doe je dat? Of je de keuze nu al gemaakt hebt of niet, wat meer te weten komen over je nieuwe opleiding of school is belangrijk. Zo wil je vast weten hoe jouw school eruit ziet en of de lessen je aanspreken. Wij helpen je hier graag bij!

Open dagen bezoeken

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Op al onze faculteiten organiseren we (online) open dagen, dagen waarop je een kijkje kunt nemen bij de studie van je keuze en kunt praten met docenten en studenten.

Meeloopdagen

Studenten overleggen aan tafel in klas

De beste manier om te weten hoe het is om bij Aeres Hogeschool te studeren, is om langs te komen en de sfeer te proeven. We organiseren meeloopdagen zodra het weer kan!

Factsheets aanvragen

Studenten in overleg Aeres Hogeschool Almere

Op een factsheet vind je alle belangrijke informatie over de studie van je keuze. Handig om later nog eens na te lezen, of om te delen met je ouders of vrienden.

Extra voorlichtingsactiviteiten

Speciaal voor jou bieden we op elke faculteit extra voorlichtingsactiviteiten, zodat je nóg beter kennis kunt maken met onze studies. Denk aan: proefstuderen, meelopen, webinars volgen of praten met docenten en studenten. Bekijk hieronder per faculteit welke mogelijkheden er zijn!

Faculteit Almere

Student Aeres Hogeschool Almere

Ben je geïnteresseerd in een studie in Almere, dan kun je o.a. proeflessen of webinars volgen of  meedoen aan een live Q&A met docenten en studenten.

Faculteit Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Wil je in Dronten komen studeren, dan kun je de Drontense sfeer proeven door o.a. online lessen te volgen of een rondleiding krijgen door onze praktijkfaciliteiten.

Faculteit Wageningen

Student in biologielokaal 2

Denk jij eraan een studie in Wageningen te volgen, dan kun je je hier extra oriënteren door een live Meet & Greet met onze studenten, een rondleiding door het gebouw of een meeloopdag!

Kom je van het mbo?

Zit je momenteel in het laatste jaar van je mbo-opleiding of ben je net afgestudeerd? Dan kun je natuurlijk aan het werk gaan, maar je kunt ook kiezen om door te studeren aan het hbo. Ben je benieuwd of doorstuderen iets voor jou is? Kom dan eens naar een mbo-doorstroomdag. Hier vertellen docenten en huidige studenten je meer over onze studies en over hoe het is om na je mbo-opleiding door te studeren aan het hbo. Klik op de link hieronder om je aan te melden!

Nóg meer informatie vind je hier

• Studiekeuze - Zijn wij de juiste keuze voor jou? Kom erachter met de studiekeuzecheck/gesprek
  • Social - Volg onze faculteiten en onze studenten op social media