AHW_Algemeen beeld 2

Als decaan speelt u een belangrijke rol bij de studiekeuze van uw leerlingen. Om u in deze rol te ondersteunen kunt u hieronder meer lezen over de verschillende onderwerpen gericht op voorlichting.
Waarom kiezen voor Aeres Hogeschool? Volgens onze studenten omdat:
  • onze opleidingen midden in de praktijk staan
  • de contacten tussen studenten en docenten goed zijn
  • er binnen de kleine hogeschool een gezellige sfeer is

De drie faculteiten

Aeres Hogeschool biedt studies in verschillende interessegebieden. Elke faculteit heeft een eigen studieaanbod:

Aeres Hogeschool Almere biedt studies op het gebied van Food, Nature & Urban Green. De thematiek sluit aan bij vraagstukken die ontstaan door verstedelijking. Denk bijvoorbeeld aan leefbaarheid, voedselvoorziening voor een groeiende bevolking, natuur, energie- en afvalstromen. Praktijkgerichtheid staat centraal bij alle studies.

Meer over de faculteit Almere

Aeres Hogeschool Dronten is een ondernemende faculteit. De studies zijn gericht op bedrijfskunde, dier, voedsel en groene ruimte. Bij Aeres Hogeschool Dronten studeren de bedrijfsopvolgers en adviseurs in de agrarische sector. Het ondernemen zet zich door in de gehele agrofood-keten, waar de agribusiness-opleidingen zich op richten.

Meer over de faculteit Dronten

Aeres Hogeschool Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen is de educatieve faculteit binnen Aeres Hogeschool. Alle studies gaan over de verbinding mens-kennis-natuur en over 'hoe mensen leren'. De faculteit leidt docenten (beroepsonderwijs) en kennismanagers (bedrijfsleven) op voor de groene sector en de horeca/bakkerij/recreatie-sector.

Meer over de faculteit Wageningen

Meer informatie en op de hoogte blijven

• Brochure aanvragen - Digitaal of per post. Voor uzelf of om door te geven aan uw leerlingen.
  • Voorlichtingsactiviteiten - Welke mogelijkheden bieden wij om u en uw studenten te helpen bij de studiekeuze?
  • Toelating - Toelatingsvragen? Neem contact op met onze instroomcoördinatoren.
  • Aanmelden nieuwsbrief - We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de hogeschool.