Studenten AID

Dé start van jouw studententijd!

Ga jij bij Aeres Hogeschool Wageningen studeren en wil je de stad en haar studentleven leren kennen? Dan zijn de Algemene Introductie Dagen (AID) een geweldig begin van je studententijd. Tijdens deze dagen maak je kennis met alles wat Wageningen als echte studentenstad te bieden heeft. Gedurende vier dagen zijn er voor jou allerlei leuke en interessante activiteiten georganiseerd, waardoor je je helemaal thuis gaat voelen tussen je medestudenten en in de stad zelf. Zo is er bijvoorbeeld een sportdag, een pubquiz, culturele avond en een eindfestival! De AID wordt georganiseerd voor en door studenten van Wageningen University en Aeres Hogeschool.

Tijdens de AID ga je op stap gaan met een groep van ongeveer 10 studenten, begeleid door twee mentoren (jouw AID-papa(‘s) en/of -mama(‘s)) die al student zijn in Wageningen. Zij zullen je helemaal wegwijs maken in het studentenleven. Veel groepjes houden ook na de AID nog contact.

Als ouderejaars student aan Aeres Hogeschool Wageningen kun jij zelf ook mentor worden en nog een keer de AID ervaren!

Aanmelden kan t/m 16 juli 2021

Update: AID in tijden van corona

De AID van 2021 zal gewoon doorgaan! Wel zijn er door het corona-virus een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van een ‘normale’ AID. Afhankelijk van je opleiding zal de AID 2021 plaatsvinden van 11-14 augustus of van 16-19 augustus. Op dit moment is de exacte verdeling nog niet bekend. Zodra deze duidelijk is, zal dit worden gecommuniceerd op onze website en sociale media. De verdeling wordt duidelijk voordat de inschrijvingen open zullen gaan op 26 april.

Het AID-bestuur is hard aan het werk om een AID te organiseren. Het is namelijk nog steeds heel belangrijk om de stad, haar verenigingen en je medestudenten te leren kennen.

Houd de website, Facebook of Instagram van AID Wageningen in de gaten voor updates over de komende AID. Zorg dat je erbij bent, zodat we er een “Out of this world” AID van kunnen maken!

Kijk onderstaand filmpje om het thema van AID 2021 te ontdekken:

En kom alvast in de stemming met de aftermovie van AID 2019: