Studenten AID

Dé start van jouw studententijd!

Ga jij bij Aeres Hogeschool Wageningen studeren en wil je de stad en haar studentleven leren kennen? Dan zijn de Algemene Introductie Dagen (AID) een geweldig begin van je studententijd. Tijdens deze dagen maak je kennis met alles wat Wageningen als echte studentenstad te bieden heeft! Een hele week lang zijn er voor jou allerlei leuke en interessante activiteiten, waardoor je je helemaal thuis gaat voelen tussen je medestudenten en in de stad zelf. Zo is er bijvoorbeeld een straattheaterfestival, een sportdag, openluchtfilm, cantus en groots eindfestival! De AID worden georganiseerd voor en door studenten van Wageningen University en Aeres Hogeschool.

Je zult gedurende de AID op stap gaan met een groep van ongeveer 10 studenten, begeleid door twee mentoren (jouw AID-papa(‘s) en/of mama(‘s)). Zij zullen je helemaal wegwijs maken in het studentenleven! Veel groepjes houden ook na de AID nog contact. Als ouderejaars student aan de Aeres Hogeschool kun jij zelf ook mentor worden!

Update ‘AID in tijden van corona’:

De AID van 2020 zal gewoon doorgaan, maar met aanpassingen en zal er dus anders uitzien dan normaal. Het AID-bestuur is hard aan het werk om er een mooie week van te maken. Het is namelijk nog steeds belangrijk om de stad, haar verenigingen en je medestudenten te leren kennen! Houd de website, Facebook of Instagram van AID Wageningen in de gaten voor updates over de komende AID. Zorg dat je erbij bent!

Kijk onderstaand filmpje om het thema van AID 2020 te ontdekken:

En kom alvast in de stemming met de aftermovie van AID 2019: