Studenten campus studentenhuisvesting Aeres Hogeschool Dronten

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Er studeren zo'n 1950 nationale en internationale studenten en er werken een kleine 200 personeelsleden. Studies worden aangeboden in voltijd, deeltijd, master en Associate degrees. Als je een studie bij ons kiest draait het overgrote deel om innoveren en ondernemen, we ontvingen niet voor niets als eerste hbo-instelling het Bijzonder Kenmerk Ondernemen. 

Onze samenwerking met het werkveld is groot. Niet alleen gedurende stages kun je bij bedrijven 'in de keuken' kijken, ook opdrachten voor modules doe je in de praktijk. Niet alleen met het werkveld, maar ook samen met onze docenten bouw je aan jouw netwerk voor de toekomst. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Door kleine klassen leer je veel van en met je medestudenten. 

Student in Dronten

In Dronten wonen veel (internationale) studenten. Het studentenleven is dan ook volop aanwezig. Lees hier meer over:

Een studie volgen in Dronten?

De studies die we in Dronten bieden gaan over Duurzaam ondernemen in de agribusiness. Ben je benieuwd naar de studies, naar het gebouw, en naar onze studenten en docenten? Kom langs op één van onze open dagen en meeloopdagen.