Studenten voor de kas Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool Dronten is een hbo- instelling met zo'n 1950 studenten, waaronder voltijd, deeltijd en internationale studenten en 198 personeelsleden. Dronten geeft onderwijs in de agrarische sector met aandacht voor management, dier, voedsel en groene ruimte. Dronten biedt een diversiteit aan opleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, master en Associate degrees. Ook worden cursussen en trainingen aangeboden op het gebied van Agrarische makelaardij.

Student in Dronten

In Dronten wonen veel (internationale) studenten. Het studentenleven is dan ook volop aanwezig. Lees hier meer over:

Een studie volgen in Dronten?

De studies die we in Dronten bieden gaan over Duurzaam ondernemen in de agribusiness. Ben je benieuwd naar de studies, naar het gebouw, en naar onze studenten en docenten? Kom langs op één van onze open dagen en meeloopdagen.