Almere is de jongste stad van Nederland. Nog maar 35 jaar oud en al 195.000 inwoners. Almere heeft geen jarenlange traditie als studentenstad, maar dat maakt studeren in Almere juist zo uitdagend. Almere is nog aan het groeien, net als jij! Het onderwijs is kleinschalig en persoonlijk. Almere Centrum is jouw campus met een fantastische bibliotheek, veel uitgaansgelegenheden, ruime winkels en gezellige studentenwoningen. Almere is een stad met lef. Kom eens langs en we laten je alles zien!

Lees hier meer over:

Student in Almere

Op Student in Almere kun je alles vinden wat met Almere als studentenstad te maken heeft. Woningen, uitgaan, toptenten, kortingsacties, etc. Volg ze op Facebook en/of meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je overal van op de hoogte bent.

Een studie volgen in Almere?

De studies die we in Almere bieden gaan over de kennis die nodig is om de groeiende steden wereldwijd leefbaar te houden. Daarom leiden wij studenten op rondom de thema’s Food, Nature & Urban Green. Ben je benieuwd naar de studies, naar het gebouw, en naar onze studenten en docenten? Kom langs op één van onze open dagenproefstudeerdagen of meeloopdagen