Laptop typen

Studielink

Wil je je inschrijven voor een van de studies van Aeres Hogeschool, dan doe je dat via de website van Studielink. Dit is het landelijke inschrijfsysteem voor alle hbo-opleidingen en universitaire studies. Bekijk voordat je je aanmeldt eerst onderstaande video.

Inschrijven maar nog geen diploma?

Wil je je inschrijven voor een studie, maar heb je nog geen diploma behaald? Het inschrijven voor een opleiding op Studielink kan dan al. Zorg dat je de aanmelding volledig invult, want onvolledig ingevulde aanmeldingen worden niet geaccepteerd door Studielink en komen niet (goed) aan bij Aeres Hogeschool. Heb je vragen over Studielink? Ga dan naar de Studielink Kennisbank.

DigiD aanvragen

Om je aan te kunnen melden bij Studielink, heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag die dan hier aan. Zorg ervoor dat je je DigiD op tijd aanvraagt! Het duurt 5 werkdagen voordat je deze in huis hebt en je je aanmelding af kunt ronden.

Belangrijke zaken bij inschrijving

  • Inschrijven voor een studie kan vanaf oktober. De inschrijfdeadline is 1 mei. 
  • Inschrijven na 1 mei: Omdat we begrijpen dat 1 mei misschien nog te vroeg voor je is, kun je ook na 1 mei bij ons terecht. Lees hier meer.
  • Herinschrijven: Vanaf de eerste week van juni kan je je herinschrijving regelen. Lees hier meer
  • Intake: Een onderdeel van de inschrijfprocedure is een intake (een studiekeuzecheck of een studiekeuzegesprek). Lees hier meer.
  • Zomercursus: Wij bieden een zomercursus aan om de kennis in bepaalde vakken op niveau te brengen vóór de start van de studie. Voor sommige studenten is een zomercursus verplicht, voor anderen geldt een vrijwillige deelname. Lees hier meer over de zomercursus in Almere, Dronten en Wageningen.

Vragen over inschrijven?

Heb je direct vragen over inschrijven? Neem gerust contact met ons op:

Twijfel je onder welk CROHO een studie valt?

Inschrijven bij Studielink doe je op basis van zogenaamde CROHO's. Ieder CROHO bevat verschillende majors (studies). Hieronder vind je een overzicht van de CROHO's per faculteit en welke studies onder welk CROHO vallen.

Aeres Hogeschool Almere

Aeres Hogeschool Dronten (Voltijd)

Aeres Hogeschool Wageningen (Voltijd)