Studente

Studeren aan Aeres Hogeschool

Ben je enthousiast geworden en wil je een opleiding starten bij Aeres Hogeschool? Dan vind je hier alles wat je moet weten over studeren aan Aeres Hogeschool.

Kosten en financiering

Spaarvarken_collegegeld

Wil je weten hoeveel collegegeld je betaalt? Hoe je de betaling kan regelen? En welke mogelijkheden er zijn om (een deel van) de kosten te financieren? Je leest het hier.

Lees alles over kosten en financiering

Inschrijven voor een studie

Laptop_inschrijven

Inschrijven of herinschrijven voor een studie doe je via Studielink. Voor voltijdstudenten geldt dat je je voor 1 mei moet aanmelden voor de studie van je keuze. Lees hier meer.

Lees alles over inschrijven voor een studie

Studeren in het buitenland

Personen_Dame_4

Wil je je horizon verbreden, in aanraking komen met andere culturen, bedrijven of universiteiten tijdens je studie? Dat kan bij Aeres Hogeschool! Lees hier meer.

Lees alles over studeren in het buitenland

Studeren en topsport

Sport

Ben je topsporter en wil je bij Aeres Hogeschool studeren? Wij ondersteunen je om de combinatie tussen topsport en studie mogelijk te maken.

Lees alles over studeren en topsport

Studeren met een beperking

DenP_Vormgeven

Heb je extra begeleiding nodig in verband met een chronische ziekte of functiebeperking? Wij bieden extra ondersteuning, aandacht en voorzieningen.

Lees alles over studeren met een beperking

Zomercursus

Boeken_zomercursus

Wij bieden een zomercursus aan om de kennis in bepaalde vakken op niveau te brengen vóór de start van de studie. Voor de één verplicht, voor de ander vrijwillig. Lees hier meer.

Lees alles over de zomercursus