circular awards winnaar nieuwbouw

Mens en leefomgeving

Mens & Leefomgeving kan je vertalen naar het leven in de stad, in huizen, kantoren, pleinen, winkelcentra, parken, etc. In ons opleidingsaanbod is er veel aandacht voor de mens en leefomgeving: Duurzame Bedrijfskunde, Aarde & Klimaat en Geo Media & Design.

Wij leiden professionals op die willen bijdragen aan een gezonde, groene en duurzame leefomgeving, nu en in de toekomst!

Kijk eens om je heen!

Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, hebben wij niet zomaar nieuwe meubels aangeschaft. Dat geldt niet alleen voor deze verdieping, maar voor het hele gebouw.

Je ziet daarom een combinatie van oude meubels, gerefurbishte meubels en nieuwe meubels van duurzaam materiaal. Dit bepaalt ook de sfeer die je voelt, samen met het groen, de thema's, de kleuren en de fotografie.

Wat bevindt zich op deze verdieping:

  • Een unieke collegezaal waar je heel informeel met elkaar les volgt. Ideaal om te luisteren en korte aantekeningen te maken.
  • De mediatheek, waar je boeken en ander lesmateriaal kan lenen.
  • Zoals je wellicht al is opgevallen, zijn onze lokalen anders ingericht dan je gewend bent. Veel van onze lokalen hebben een open karakter met flexibele gebruiksmogelijkheden.