circular awards winnaar nieuwbouw

Food

Voeding is pure noodzaak. Maar het moet natuurlijk wel lekker én vooral gezond zijn. Zowel voor onszelf als voor de aarde. In ons opleidingsaanbod is er dan ook veel ruimte voor voeding; hoe voeding bijdraagt aan een gezonde, duurzame leefstijl én leefomgeving. Hoe dat zit leer je met onze studies Voeding & Gezond Leven en European Food Business.

Kijk eens om je heen!

In het gebouw hebben we vanuit een groene looproute buiten met binnen verbonden. Dit zie je door de grote cirkels op de grond, maar ook het vele levend groen dat je door het gebouw heen leidt. Zie je hier ook hoe mooi dat thema terugkomt in de fotografie en de kleuren van het meubilair?

Wat bevindt zich op deze verdieping:

Op deze verdieping is er veel plek gereserveerd voor medewerkers van Aeres Hogeschool Almere. Zo bevinden zich hier de kantoren van docenten en ondersteunend personeel. In de personeelsruimte zijn er vaak docenten en andere medewerkers te vinden die genieten van hun koffie- of lunchpauze. Ben je een docent kwijt: grote kans dat diegene hier even een kopje koffie aan het halen is!