Agrofood & Ondernemerschap, Mens, Dier & Gezondheid

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Onze studenten zijn nuchter, houden van aanpakken en samenwerken, van samen ondernemen en samen kennis delen.

Lees meer over de opleidingen in Dronten

Dáárom Aeres Hogeschool Dronten

• Veel persoonlijk contact met docenten
  • Goede praktijkfaciliteiten en veel samenwerking met bedrijven
  • Actieve studentenverenigingen
  • Mogelijkheid om op de campus te wonen

Voorlichting

Lachende-studenten-praten-met-elkaar

Of je al een studiekeuze gemaakt hebt of niet, wat meer te weten komen over je nieuwe school en opleiding is belangrijk. Laat je daarom goed voorlichten.

Naar onze voorlichtingsactiviteiten

Studeren in Dronten

Studentenhuser header

Ga je studeren in Dronten dan kun je wonen op onze campus en je aanmelden bij een studentenvereniging. Met de vele activiteiten die georganiseerd worden hoef je je niet te vervelen!

Meer over studeren in Dronten

Open dag Dronten

Lopende-studenten

Op 1 december hebben we open dag in Dronten. Kom langs, proef de sfeer, ontdek onze opleidingen en praat met onze studenten en docenten!

Meld je aan voor de open dag