Cookies op www.aereshogeschool.nl
Aeres gaat zeer zorgvuldig om met haar informatie en zal deze gegevens nooit aan derden ter beschikking stellen.
Voedselconsumptie en productiepatronen, markten en beleid zijn erg veranderd in de afgelopen 50 jaar. Dit heeft belangrijke effecten voor bedrijven in de voedingsindustrie. Voor tientallen jaren is de voornaamste focus van deze industrie geweest om voldoende rijk en veilig voedsel te produceren, dat is langzaamaan veranderd. Er is ligt nog steeds een enorme uitdaging om de wereld te voeden maar, tegelijkertijd, is er ook een groot aantal consumenten die in een wereld van overaanbod leeft. Deze consumenten hebben een keuze voor hun voedsel. Ze kiezen bijvoorbeeld op basis van gezondheid, duurzaamheid of dierenwelzijn. Daarnaast worden bedrijven ook geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en eisen vanuit wet- en regelgeving, bijvoorbeeld het verminderen stikstofuitstoot.
Dit maatwerkaanbod is voor professionals en organisaties die opzoek zijn naar praktijkgerichte oplossingen op het gebied van innovaties in voedselsystemen. Het is niet nodig om een heldere probleemstelling te hebben, daarbij helpen wij ook. Een richting, casus of stip op de horizon is wel fijn voor een kort maar krachtige opdracht.
De organisatieopdracht zal geheel in het thema staan van de innovatie ambitie, uitdaging of strategische kwestie die door u wordt ingebracht. We zullen de juiste praktijkgerichte professionals (onderzoekers of docenten) verzamelen om samen met u uw vraag duidelijk te krijgen en/of deze zo goed mogelijk aan te pakken.
Aan het begin van het traject zal er een plan van aanpak gemaakt worden, op basis daarvan wordt er aan het eind van de opdracht een evaluatie gedaan.