Supermarkt kraampjes koelers

Maatwerktraject Stedelijke voedselvraagstukken

Ik zoek
Cursus
Locatie
Almere
Locatie
Incompany

Het lectoraat Stedelijke Voedselvraagstukken richt zich op het stimuleren van een inclusieve voedselomgeving (ook wel: foodscape) waarin consumenten toegang hebben tot gezond en duurzaam voedsel, veelal lokaal, dat past bij hun achtergrond, manier van leven, en beschikbare middelen. Daarbij is er niet alleen aandacht voor kleinere initiatieven in de stad, maar ook voor korte ketens die zorgen dat voedsel vanuit de regio in de stad beschikbaar is. Dit lectoraat is verbonden aan Flevo Campus.

Voor wie

Dit maatwerkaanbod is voor professionals en organisaties die opzoek zijn naar praktijkgerichte oplossingen op het gebied van stedelijke voedselvraagstukken. Het is niet nodig om een heldere probleemstelling te hebben, daarbij helpen wij ook. Een richting, casus of stip op de horizon is wel fijn voor een kort maar krachtige opdracht.

Inhoud

De organisatieopdracht zal geheel in het thema staan van de ambitie, uitdaging of strategische kwestie die door u wordt ingebracht. We zullen de juiste praktijkgerichte professionals (onderzoekers of docenten) verzamelen om samen met u uw vraag duidelijk te krijgen en/of deze zo goed mogelijk aan te pakken.

Resultaat

Aan het begin van het traject zal er een plan van aanpak gemaakt worden, op basis daarvan wordt er aan het eind van de opdracht een evaluatie gedaan.

Praktische informatie

  • Tijdsinvestering: afhankelijk van de opdracht
  • Data: de cursusdata zijn in overleg met u/de deelnemer
  • Niveau: Hbo-Bachelor / Master
  • Kosten: variabel op basis van de opdracht
  • Locatie: Aeres Hogeschool Almere (Het Arboretum 98) of op locatie van uw organisatie

AHpro - Hogeschool voor professionals

Door jarenlange ervaring vanuit onze drie hogeschoolfaculteiten hebben wij veel kennis en kunde van de agrarische en educatieve (hoger onderwijs) sector. Met elkaar hebben wij de krachten gebundeld binnen AHpro, zodat wij jou tijdens jouw loopbaan optimaal kunnen ondersteunen.

AHpro biedt (online) cursussen, trainingen en coaching aan, online en fysiek. Zo helpen wij jou te ontwikkelen op een manier die bij je past. Maatwerk en incompany is uiteraard ook mogelijk. Bekijk ons aanbod en kies jouw ontwikkeling vandaag nog!