Open dag Wageningen deeltijd

Geef je carrière een groene impuls in Wageningen

Open Dag op woensdag 7 februari

Heb je al een baan en wil je je graag verder ontwikkelen? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch? Aeres Hogeschool biedt verschillende deeltijdstudies. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een aantal vragen oproept. Bijvoorbeeld: welke (verkorte) trajecten zijn er mogelijk, en hoe sluiten onze deeltijdstudies aan bij jouw drukke bestaan? Wat je vraag ook is, we gaan hierover graag met je in gesprek tijdens een Open Dag. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met onze hogeschool, onze studies en ons flexibele onderwijs.

Praktische info

  • Datum: Woensdag 7 februari
  • Tijd: 16:00 - 20:30 uur
  • Locatie: Mansholtlaan 18, Wageningen

"Een open dag is een goeie manier om erachter te komen of een opleiding echt goed bij je past. Je maakt kennis met docenten en studenten van de opleiding en kan met al je vragen bij ze terecht."

Anne, bezoeker van de Open Dag

student wageningen
studenten wageningen

Dit is Aeres Hogeschool Wageningen

Als je op zoek bent naar een balans tussen werk, studie en privéleven, dan is Aeres Hogeschool Wageningen de ideale plek. Gelegen in de innovatieve stad Wageningen, zijn wij dé specialist in deeltijdopleidingen die gericht zijn op de beroepspraktijk in het groene domein. Met onze flexibele aanpak en modulaire opbouw, heb je alle tools in handen om je studie af te stemmen op jouw persoonlijke en professionele doelen.

Gebouw Wageningen