Jonge vrouw presentatie voor groep

Deeltijd open dag Wageningen

Wageningen: Vergroot je leerkracht!

Hoe zorg je ervoor dat je al je kennis, talenten en potentieel benut?

Bij Aeres Hogeschool Wageningen richt je je op het vergroten van de leerkracht van mensen en organisaties. Van (beroeps-)onderwijs tot professionele praktijk. Geïnspireerd door de natuur. Je vindt ons ronde gebouw op de Wageningen Campus. Hier studeren ongeveer 700 voltijd- en deeltijdstudenten aan associate degree-, bachelor- en masterstudies.

Een belangrijk deel van onze studies staat in het teken van ‘leren hoe mensen leren’. Je weet veel van je eigen vakgebied én je leert ook om deze informatie op een duidelijke en creatieve manier met anderen te delen. Jij zorgt er straks voor dat jouw sector nieuwsgierig en kritisch blijft en blijft leren. Belangrijk hierbij zijn de vakken presenteren, pedagogiek, didactiek en communicatie.

"Een open dag is een goeie manier om erachter te komen of een opleiding echt goed bij je past. Je ziet waar je les krijgt en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen aan studenten van de opleiding."