Stage lopen of afstuderen bij Stedelijke Voedselvraagstukken

Tijdens een stage bij het Lectoraat Stedelijke Voedselvraagstukken krijg je inzicht in wat er allemaal gebeurt bij een lectoraat, en leer je meer over onderzoek doen. Stagiairs bij het lectoraat draaien met allerhande activiteiten mee. Daarbij kijken we altijd naar wat je leuk vindt en wat je wilt leren. Zo kun je mee naar bijeenkomsten, een stukje schrijven voor de website, of aan de gang met data analyse. Er zijn altijd verschillende activiteiten en taken te doen. Naast dit soort ondersteunende activiteiten doe je ook een eigen opdracht. Het lectoraat heeft verschillende opdrachten in de aanbieding. Sommige daarvan zijn bij het lectoraat zelf, andere bij samenwerkingspartners (altijd met begeleiding vanuit het lectoraat). Er is ook ruimte voor een eigen onderwerp.

Een stage bij het lectoraat biedt je dus de mogelijkheid mee te doen met verschillende fases in wetenschappelijk onderzoek. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding, en bovendien een stagevergoeding.

Tijdsbestek: Wij kunnen altijd studenten gebruiken. Sommige opdrachten zijn wel aan een specifieke tijdsperiode gebonden.

Opdrachten

  • Momenteel staan er geen concrete opdrachten open.
  • Zelf een leuk onderwerp bedacht dat past bij één van de zes onderzoekslijnen? We bespreken het graag met je!