Studenten op het dakterras Almere

Minoren Aeres Hogeschool

Ontdek het minor-aanbod

Wat goed dat je geïnteresseerd bent in een toekomst in duurzaam en verantwoord omgaan met onze natuurlijke en stedelijke omgeving. We hebben hieronder twee minoren uit ons hele aanbod uitgelicht: ‘Ecologisch Advies en Natuurontwikkeling’ en ‘Sustainable Urban Regions’.

Of je kiest voor ecologie en natuurontwikkeling of duurzame stedelijke ontwikkeling, beide minoren bieden je de kennis en vaardigheden, die je nodig hebt om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst:

Ecologisch Advies en Natuurontwikkeling

minor Ecologisch Advies en Natuurontwikkeling

Zie jij voor jou een rol weggelegd in het herstellen van de natuur? Lijkt het jou wat om als adviseur aanbevelingen te kunnen doen over het effect van ruimtelijke plannen op de natuur? En ben je hiervoor op zoek naar verdieping van je kennis? Dan zijn de minoren Ecologisch Advies en Ecologisch Advies en Natuurontwikkeling echt iets voor jou.

Sustainable Urban Regions

Excursie minor Sustainable Urban Regions

Maak jij je zorgen over de invloed van klimaatverandering op de mensheid? Wil jij leren hoe wij duurzaam kunnen blijven leven in groeiende stedelijke regio’s? Als jij wilt bijdragen aan innovatieve oplossingen voor uitdagingen op het gebied van de circulaire economie, biodiversiteit, slimme technologieën en onze gezondheid, dan is de minor Sustainable Urban Regions iets voor jou.

Interesse in onze andere minoren?

Wil je weten welke minoren Aeres Hogeschool nog meer aanbiedt? Deze en andere minoren zijn te vinden op KiesopMaat.nl.