Minor Intercultural Communication

Studiekeuzegesprek Wageningen

We helpen je graag bij de keuze voor een passende opleiding(sroute) binnen Aeres Hogeschool Wageningen.

Studiekeuzegesprek

Een studiekeuzegesprek is een vrijblijvend, informatief gesprek, maar wel een voorwaarde voor aanmelding bij Aeres Hogeschool Wageningen. Je krijgt meer uitleg over de opleiding en er wordt ingegaan op jouw persoonlijke situatie en vragen.

Deze studiekeuzegesprekken worden ingepland op onze open dagen in Wageningen. Om je gesprek in te laten plannen, vul je onderstaand formulier in. Er wordt dan contact met je opgenomen om een datum en tijd vast te stellen.

Om je goed te kunnen adviseren in het gesprek, ontvangen we graag vooraf jouw cv. Deze kun je sturen naar: skg.hogeschool.wageningen@aeres.nl

Intake master Leren en Innoveren

Ga je studeren aan de master Leren en Innoveren in Wageningen? Dan ziet de intake er iets anders uit. Tijdens een intakegesprek wordt gekeken of jouw innovatie-ambitie en het daaraan gekoppelde innovatietraject passen binnen de doelstellingen van de opleiding. Ook komen motivatie, beschikbare tijd, leervoorkeuren en denkgewoonten aan bod.
Wanneer je je hebt aangemeld voor de opleiding in Studielink, word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Ter voorbereiding word je gevraagd een intakeportfolio te maken.

Aanmelden studiekeuzegesprek deeltijd

Wil je hieronder aangeven in welke opleiding je geïnteresseerd bent? Als je twijfelt kun je meerdere opties aankruisen.

Bovenstaande gegevens vragen we om je te kunnen informeren over de activiteit waarvoor je je aanmeldt. Mogen we je ook op de hoogte houden over activiteiten die daarop aansluiten? Je kunt je op ieder moment afmelden voor onze mails.