Minor Intercultural Communication

Studiekeuzegesprek Wageningen

We helpen je graag bij de keuze voor een passende opleiding(sroute) binnen Aeres Hogeschool Wageningen. Weet je niet zeker of een bepaalde opleiding bij je past, welke route voor jou het beste is en of je voor eventuele vrijstellingen in aanmerking komt, neem dan contact op met Bureau Opleidingsadvies en Toelating via toelating.hogeschool.wageningen@aeres.nl.

Studiekeuzegesprek deeltijd bachelor- en Ad-opleidingen en voltijd Kopopleiding

Weet je al (ongeveer) welke opleiding je wilt volgen, dan kun je een studiekeuzegesprek aanvragen. Tijdens het gesprek gaan we in op jouw persoonlijke situatie en de vragen die je hebt. Het is vrijblijvend, maar wel een voorwaarde voor aanmelding bij Aeres Hogeschool Wageningen. Na het gesprek volgt een uitspraak van de toelatingscommissie over de toelaatbaarheid, studieroute en verwachte studieduur.

Studiekeuzegesprek aanvragen

Om een gesprek aan te vragen, vul je onderstaand formulier in. Daarnaast ontvangen we graag vooraf jouw cv. Voor een goed advies tijdens het gesprek, is het van belang dat je in je cv duidelijk omschrijft welke opleidingen/cursussen je hebt gevolgd en succesvol hebt afgerond en welke werkervaring je hebt opgedaan, met bijbehorende taken/verantwoordelijkheden per functie. Uiteraard willen we ook graag weten hoeveel werkervaring je hebt in de vakrichting van de gewenste opleiding. Mail je cv naar skg.hogeschool.wageningen@aeres.nl. Als we het aanvraagformulier én cv hebben ontvangen, nemen we contact op om een gesprek in te plannen. De gesprekken vinden plaats tijdens onze open dagen in Wageningen of op vastgestelde momenten in het jaar.

Intake master Leren en Innoveren

Ga je studeren aan de master Leren en Innoveren in Wageningen? Dan ziet de intake er iets anders uit. Tijdens een intakegesprek wordt gekeken of jouw innovatie-ambitie en het daaraan gekoppelde innovatietraject passen binnen de doelstellingen van de opleiding. Ook komen motivatie, beschikbare tijd, leervoorkeuren en denkgewoonten aan bod. Wanneer je je hebt aangemeld voor de opleiding in Studielink, word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Ter voorbereiding word je gevraagd een intakeportfolio te maken.

Aanmelden studiekeuzegesprek deeltijd

Wil je hieronder aangeven in welke opleiding je geïnteresseerd bent? Als je twijfelt kun je meerdere opties aankruisen.

Bovenstaande gegevens vragen we om je te kunnen informeren over de activiteit waarvoor je je aanmeldt. Mogen we je ook op de hoogte houden over activiteiten die daarop aansluiten? Je kunt je op ieder moment afmelden voor onze mails.