Minor Intercultural Communication

Studiekeuzegesprek Wageningen

We willen jou graag ondersteunen bij het kiezen van een passende studie. Daarom bieden we een studiekeuzegesprek aan om samen te beoordelen of jouw keuze voor Aeres Hogeschool Wageningen de juiste is.

Studiekeuzegesprek

Een studiekeuzegesprek is een vrijblijvend, informatief gesprek, maar wel een voorwaarde voor aanmelding bij Aeres Hogeschool Wageningen. Deze gesprekken worden zoveel mogelijk gevoerd via beeldbellen. Tijdens het gesprek wordt een aantal zaken toegelicht en krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen. 

Meld je hieronder aan voor een studiekeuzegesprek.

N.B.: Gesprekken voor de verkorte deeltijdtrajecten van de opleiding Docent en kennismanager Groene sector (instroom met hao of hpo) zullen mogelijk met meerdere geïnteresseerden tegelijk plaatsvinden. Je krijgt vooraf een formulier toegestuurd om alvast in te vullen en je voor te bereiden. Dit formulier wordt tijdens het gesprek doorgenomen.

Intake master Leren en Innoveren

Ga je studeren aan de master Leren en Innoveren in Wageningen? Dan ziet de intake er iets anders uit. Tijdens een intakegesprek wordt gekeken of jouw innovatie-ambitie en het daaraan gekoppelde innovatietraject passen binnen de doelstellingen van de opleiding. Ook komen motivatie, beschikbare tijd, leervoorkeuren en denkgewoonten aan bod.
Wanneer je je hebt aangemeld voor de opleiding in Studielink, word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Ter voorbereiding word je gevraagd een intakeportfolio te maken.

Aanmelden studiekeuzegesprek deeltijd

Wil je hieronder aangeven in welke opleiding je geïnteresseerd bent? Als je twijfelt kun je meerdere opties aankruisen.