Minor Intercultural Communication

Studiekeuzegesprek Wageningen

We helpen je graag bij de keuze voor een passende opleiding(sroute) binnen Aeres Hogeschool Wageningen. Jaarlijks organiseren wij open dagen en online voorlichtingen, waar je de gelegenheid hebt om je te oriĆ«nteren en laten informeren over onze deeltijdopleidingen. Klik hier voor een overzicht van onze voorlichtingsmomenten.

Instromen in studiejaar 2023-2024 is niet meer mogelijk. Binnenkort starten we met de werving en aanmeldprocedure voor het studiejaar 2024-2025. Informatie hierover volgt zodra er meer bekend is. Zijn er vragen over een opleiding en advies wat het beste past, neem contact op met Bureau Opleidingsadvies en Toelating via toelating.hogeschool.wageningen@aeres.nl.

Intake master Leren en Innoveren

Wil je je aanmelden voor de master Leren en Innoveren, dan volgt eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of jouw innovatie-ambitie en het daaraan gekoppelde innovatietraject passen binnen de doelstellingen van de opleiding. Ook komen motivatie, beschikbare tijd, leervoorkeuren en denkgewoonten aan bod. Als je je aanmeldt voor de opleiding in Studielink, word je automatisch uitgenodigd voor een intakegesprek. Ter voorbereiding vragen wij je een intakeportfolio te maken.