Onderzoeks- / bedrijfsopdracht

Binnen het onderwijsprogramma van Aeres Hogeschool Almere en Dronten hebben studenten diverse mogelijkheden om op alle niveaus een opdracht in de praktijk te doen. Denk hierbij aan een bedrijfsopdracht of een onderzoeksopdracht. Na het indienen van een opdracht, bekijkt de studieleider waar deze opgepakt kan worden. Dat kan bijvoorbeeld door een onderwijsteam of een onderzoeksteam (lectoraten) zijn. Een  onderzoek- / bedrijfsopdracht aanmelden kan hier.
Voor opdrachten met betrekking tot start ups kan contact opgenomen worden met het Green Venture Lab.

Stage- en afstudeermogelijkheden

Aeres Hogeschool (faculteit Dronten en Almere) kent reguliere stageperiodes. Een stageplaats aanmelden kan via stage.hogeschool@aeres.nl.

Master Company

In de eenjarige Master Agribusiness Development werken studenten aan een uitdagend project bij een Master Company. Dit combineren zij met 4 maal een blok theorie waardoor praktijk en theorie goed verbonden zijn. De student is het hele studiejaar aan de Master Company verbonden waardoor een groot project mogelijk is. Heeft u een uitdagend project dat past bij een Master student? Word dan Master company.