Studenten binnen receptie

Extra activiteiten in Wageningen

Ben jij geïnteresseerd in een studie bij Aeres Hogeschool Wageningen en wil je bij ons de sfeer proeven? We organiseren verschillende verdiepende activiteiten die jou helpen om een juiste studiekeuze te maken:

Meeloopdag

Overweeg je om bij Aeres Hogeschool Wageningen te komen studeren vanaf september, maar wil je eerst weten hoe een les(dag) eruit ziet? Loop dan een dagje mee met een student. We bieden je graag de mogelijkheid om les(sen) bij te wonen en sfeer te proeven.

Vanwege de corona-maatregelen kan dat momenteel helaas nog niet, maar laat je gegevens achter via onderstaande link en we nemen contact met je op zodra het kan.
Gaat dit te lang duren? Dan bedenken we een andere optie.

Online Meet & Greet

Kun je niet wachten en wil je graag al vragen stellen aan een student van de studie van jouw keuze? Dan regelen we een online Meet & Greet op een moment dat jou en de student het beste uitkomt.

Meet &  Greet

Voordat je een definitieve keuze gaat maken, wil je misschien ook wel een keer naar Wageningen komen om sfeer te proeven, door het gebouw te lopen en zien wat voor studenten en docenten er rondlopen op Aeres Hogeschool Wageningen.

Binnenkort hopen we Meet & Greets te kunnen organiseren. Een voltijdstudent leidt jou dan, samen met andere 2 of 3 andere geïnteresseerden rond door de school. Hij/zij vertelt meer over studeren bij de hogeschool en je kunt (algemene) vragen stellen. Het duurt ongeveer 1,5 uur en we zorgen voor een hapje en drankje.

Vul je gegevens in en we houden je op de hoogte wanneer we je kunnen ontvangen.