Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Een studiekeuzecheck is verplicht voor elke bachelor (voltijd) studiekiezer uit Nederland die een studie wil volgen bij Aeres Hogeschool Dronten. Op deze pagina willen we je vast kort informeren over deze mogelijkheid om ervoor te zorgen dat jij tot een goede studiekeuze kunt komen en zodat je weet waar je rekening mee moet houden.

Studiekeuzecheck

Na het aanmelden bij Studielink voor een voltijdstudie aan Aeres Hogeschool Dronten ben je verplicht om de Studiekeuzecheck in te vullen. Je ontvangt van ons een link die je direct toegang geeft. We raden je aan om vóór het inschrijven via Studielink eerst een open dag of een meeloopdag te bezoeken. Onze ervaring is dat je dan al beter weet voor welke studie je wilt kiezen.

Heb je de Studiekeuzecheck online ingevuld? Dan krijg je van ons studieadvies. Vaak is dit advies positief en ben je van harte welkom om bij ons te studeren. Als wij twijfels hebben krijg je een studieadviesgesprek met een persoonlijke toelichting. Uiteindelijk willen we jou graag helpen om de juiste keuze te maken.

Hulp nodig?

Onlangs is Startstuderen.nl gelanceerd door minister Jet Bussemaker. Deze website helpt jou op weg bij het kiezen van een studie in het hoger onderwijs en alles wat daarbij komt kijken.