Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Extra voorlichtingsactiviteiten Dronten

Mbo-doorstroomdag

Nog één jaar studeren en je hebt je mbo-diploma op zak, maar wat ga je daarna doen? Je kunt gaan werken, maar je kunt ook kiezen voor een hbo-opleiding. Om te kijken of het hbo iets voor jou is en of één van onze opleidingen bij jou past, organiseren we op donderdag 28 januari een mbo-doorstroomdag. Per studie kun je voorlichting en een proefles volgen waar je onze studenten en docenten het hemd van het lijf kunt vragen over bijvoorbeeld hoe het is om na het mbo door te studeren aan het hbo. Of ga mee op virtuele rondleiding bij onze praktijkfaciliteiten.

Verdiepende activiteiten

Omdat alles momenteel anders is en we niet zeker weten of en wanneer we jou op locatie kunnen ontvangen bieden we naast onze online open dagen een aantal verdiepende voorlichtingsactiviteiten aan. Hieronder zie je een overzicht van de verdiepende activiteiten per studie.

(Ad) Hippische Bedrijfskunde

Nieuwsgierig geworden naar de studie (Ad) Hippische bedrijfskunde? Of heb jij vragen? Neem dan deel aan een van onze Meet & Greets met docenten en studenten!

• 19 januari, 15.00 - 16.30 uur
  • 2 februari, 15.00 - 16.30 uur
  • 2 maart, 15.00 - 16.30 uur
  • 23 maart, 15.00 - 16.30 uur
  • 13 april, 15.00 - 16.30 uur
Student met paard Aeres Hogeschool Dronten
Studenten en docent hippische bedrijfskunde aeres hogeschool Dronten
Hippische bedrijfskunde Aeres Hogeschool Dronten

(Ad) Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij & Dier- en Veehouderij

Om jullie een nog beter beeld te geven over onze studie Dier- en Veehouderij (Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij of Ad Agrarische Ondernemerschap Dier- en Veehouderij) gaan we binnenkort interessante online activiteiten organiseren:

• een proefles
  • live virtuele rondleidingen bij Aeres Farms ons studentbedrijf Melkvee en Jongvee of bij onze praktijkfaciliteit Zuivellokaal
  • Meet & Greets met studenten en docenten

Benieuwd wanneer dit plaatsvindt? Houd onze website in de gaten zodat je je op tijd kunt aanmelden.

Koe lessituatie melkvee
student in wei met koeien aeres farms aeres hogeschool dronten
studenten onderzoek voer voeding koeien voerrek aeres farms aeres hogeschool dronten