Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Extra voorlichtingsactiviteiten Dronten

Omdat alles momenteel anders is en we niet zeker weten of en wanneer we jou op locatie kunnen ontvangen bieden we naast onze online open dagen een aantal verdiepende voorlichtingsactiviteiten aan. Hieronder zie je een overzicht van de verdiepende activiteiten per studie.

(Ad) Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij & Dier- en Veehouderij

Om jullie een nog beter beeld te geven over onze studie Dier- en Veehouderij (Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij of Ad Agrarische Ondernemerschap Dier- en Veehouderij) gaan we binnenkort interessante online activiteiten organiseren:

• een proefles
  • live virtuele rondleidingen bij Aeres Farms ons studentbedrijf Melkvee en Jongvee of bij onze praktijkfaciliteit Zuivellokaal
  • Meet & Greets met studenten en docenten

Benieuwd wanneer dit plaatsvindt? Houd onze website in de gaten zodat je je op tijd kunt aanmelden.

Koe lessituatie melkvee
student in wei met koeien aeres farms aeres hogeschool dronten
studenten onderzoek voer voeding koeien voerrek aeres farms aeres hogeschool dronten

Diergezondheid & Management

Wil je nog meer weten over onze studie Diergezondheid & Management? Kom op 26 november naar onze VIP-avond! Vanaf 19.00 uur kun je exclusieve voorlichting volgen tijdens een live webinar en vanaf 19.30 uur kun je in onze VIP-room terecht voor een meet & greet met onze studenten en docenten. Hier kun je ze het hemd van het lijf vragen over alles; geen vraag is te gek! Wij hebben er zin in en staan in de startblokken om jou te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze!

Pet monitor Aeres Hogeschool Dronten
Hond Aeres Hogeschool Dronten
Pet monitor studenten diergezondheid en management Aeres Hogeschool Dronten

(Ad) Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw

Live Meet & Greet

Ben je benieuwd naar wat je nu eigenlijk na het afronden van deze studie kunt gaan doen? Op 2 december om 19.30 uur vertellen oud studenten tijdens een Meet & Greet over hun ervaringen tijdens hun studie en in welk beroep zij uiteindelijke terecht zijn gekomen.

Live vragen stellen

Heb je na het bijwonen van de proeflessen of de Meet & Greet nog vragen. Stel ze op 10 december vanaf 19.30 uur aan onze studieleider Bettie Tijsseling en studenten Nina Koeman en Raymond Sweertman. Zij zitten speciaal voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden!

student akkerbouw met docent of ondernemer in kas aeres hogsechool dronten
hbo studie Tuinbouw en akkerbouw tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten
Studenten tuinbouw akkerbouw buiten in veld Aeres Hogeschool Dronten

Varkens- en Pluimveehouderij

Meet & Greet

Wij zijn trots op onze studie Varkens & Pluimveehouderij en willen je hier graag meer over vertellen. Onze docent Marrit van Engen en studenten Koen van den Berg en Maud van Spanje vertellen je alles over de studie tijdens de Meet & Greet op onderstaande data. Je kunt dan ook al je vragen stellen.

Virtuele Live Rondleiding Aeres Studentbedrijf Varkens

Door Marrit van Engen (docent) en Joël Mulderij (student)

Ga woensdag 25 november om 15.00 uur mee op onze live rondleiding op ons varkensbedrijf bij Aeres Farms. Studenten krijgen hier praktijklessen en doen voor diverse bedrijven verschillende onderzoeken. Het varkensbedrijf wordt gerund door studenten. Nieuwsgierig?

Klik hier om deel te nemen!

Virtuele Live Rondleiding Aeres Studentbedrijf Pluimvee

Door Marrit van Engen (docent) en Gernand Kramer (student)

Ga woensdag 25 november om 16.00 uur mee op onze live rondleiding op ons pluimveebedrijf bij Aeres Farms. Studenten krijgen hier praktijklessen en doen voor diverse bedrijven verschillende onderzoeken. Het pluimveebedrijf wordt gerund door studenten. Nieuwsgierig?

Klik hier om deel te nemen!

hbo studie Varkens en pluimveehouderij Aeres Hogeschool Dronten
student met kippen in pluimveestal aeres farms aeres hogeschool dronten
studenten pluimveehouderij in stal met kip aeres farms aeres hogeschool dronten