Studenten buiten rooftop ontdekdak Aeres Hogeschool Almere

Extra activiteiten in Almere

Wil jij meer weten over een opleiding bij Aeres Hogeschool Almere en wil je bij ons sfeer komen proeven? Ook in deze tijd organiseren we verschillende verdiepende activiteiten die jou kunnen helpen om een juiste studiekeuze te maken.

Online open dag en proefstuderen in één

Je bent van harte welkom op onze open dagen. Normaal gesproken hebben we een open dagen én kun je daarnaast nog komen proefstuderen. Zolang onze open dagen online zijn voegen we de open dag en het proefstuderen samen. Zo kun jij zo goed als mogelijk sfeer komen proeven, er zijn filmpjes, je kunt mini colleges volgen, en je kunt al je vragen stellen aan docenten en studenten.

Neem een kijkje in ons nieuwe gebouw

We snappen dat je graag sfeer komt proeven op locatie. Maar we gaan verhuizen! In september 2021 is het zo ver, dan verhuizen we naar het terrein op de Floriade. Je kunt nu al virtueel een kijkje nemen in ons nieuwe gebouw. Het nieuwe gebouw ademt groen, met een groene gevel van planten. Kun je je voorstellen dat dit prachtige gebouw straks jouw nieuwe school is?

Bekijk hieronder de 3D rondleiding, waarin je je digitaal door het pand kan bewegen en je de sfeer van het gebouw in je op kan nemen. Benieuwd hoe ver de bouw nu gevorderd is? Iedere maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.00 uur kun je live meekijken met de bouw! Meer over de nieuwbouw lees je op deze pagina.